EP traje do 11.07.; ako osvojimo prvenstvo krećemo 06/07.07. u prvom pretkolu LP, dakle dok EP još traje; ako ne budemo prvi ili ispadnemo u prvom pretkolu igramo dva tjedna kasnije u drugom pretkolu Konferencijske lige...Kempes wrote: ↑Tue Feb 23, 2021 6:12 pmpraaaavo je pitanje, kada bi mi počeli s euro utakmicama? koji je scenarij ako budemo prvi, a koji ako budemo drugi? kojeg datuma se igra?
znate ono... želimo da nam neki igrači budu na EURU, da nebi bilo pazi šta poželiš, da se ne bi ostvarilo, krenu kval za LP/Konf. Ligu, a nama bitni igrači na EURU![]()
ili, krenu utakmice, a naši tek došli s EURA nisu ni imali pravu stanku ono ovo...
Euro sezona 2020/21
Re: Euro sezona 2020/21
- Centarhalf
- Reactions:
Dakle u kvalifikacije LP bi mogli krenuti bez Skorica, Zapera i Ivusica, a mozda i bez PereErdinger wrote: ↑Thu Feb 25, 2021 2:15 amEP traje do 11.07.; ako osvojimo prvenstvo krećemo 06/07.07. u prvom pretkolu LP, dakle dok EP još traje; ako ne budemo prvi ili ispadnemo u prvom pretkolu igramo dva tjedna kasnije u drugom pretkolu Konferencijske lige...Kempes wrote: ↑Tue Feb 23, 2021 6:12 pmpraaaavo je pitanje, kada bi mi počeli s euro utakmicama? koji je scenarij ako budemo prvi, a koji ako budemo drugi? kojeg datuma se igra?
znate ono... želimo da nam neki igrači budu na EURU, da nebi bilo pazi šta poželiš, da se ne bi ostvarilo, krenu kval za LP/Konf. Ligu, a nama bitni igrači na EURU![]()
ili, krenu utakmice, a naši tek došli s EURA nisu ni imali pravu stanku ono ovo...

EUROPOOO PAZI SE, OSJEČANI DOLAZEEEEE !!!

-
- Reactions:
Ajmo Varaždin prvo dobit, idemo utakmicu po utakmicuCentarhalf wrote: ↑Thu Feb 25, 2021 10:42 amDakle u kvalifikacije LP bi mogli krenuti bez Skorica, Zapera i Ivusica, a mozda i bez PereErdinger wrote: ↑Thu Feb 25, 2021 2:15 amEP traje do 11.07.; ako osvojimo prvenstvo krećemo 06/07.07. u prvom pretkolu LP, dakle dok EP još traje; ako ne budemo prvi ili ispadnemo u prvom pretkolu igramo dva tjedna kasnije u drugom pretkolu Konferencijske lige...Kempes wrote: ↑Tue Feb 23, 2021 6:12 pmpraaaavo je pitanje, kada bi mi počeli s euro utakmicama? koji je scenarij ako budemo prvi, a koji ako budemo drugi? kojeg datuma se igra?

I bez Lasla, Gyrcusa..
ak bjelica ode sutra mi jos i izlige stignemo ispast a vi pricate koji ce nam igraci bit dostupni u pretkolu natjecanja koje se jos ne zna dal ce se igrat zbog korone
Al zato si ti već Bjelicu otpravio 

- Centarhalf
- Reactions:

EUROPOOO PAZI SE, OSJEČANI DOLAZEEEEE !!!

Grupa sa: Njemačkom, Portugalom i Francuskom... Mislim da oni ne bi prošli ovu grupu ni da Puškaš uskrsne... Brzo će Laci nazad...