Poslije tekme sa Sibenikom ide na operaciju, a kup utakmicu ce vodit Poms.LegaLega031 wrote: ↑Fri Oct 02, 2020 12:22 pmOce Bjelica na kraju bit sutra protiv Sibenika ili odmah ide na operaciju?
7.k. Šibenik - Osijek
- DiskoVrucica
- Reactions:
Re: 7.k. Šibenik - Osijek
Ja to gledam na nacin da ce Silva bit brzi na krilu jos 50%..sto bi znacilo da ga neprijatelji nece ni vidjet kad proleti do 16m
gledo prognozu.
u dalmaciji se očekuje promjena vremena sutra u večernji satima i sa subote na nedjelju.
ajd, dobro je da igramo u 17 h pa bi do kraja utakmice valjd trebalo biti dobro vrijeme...
u dalmaciji se očekuje promjena vremena sutra u večernji satima i sa subote na nedjelju.
ajd, dobro je da igramo u 17 h pa bi do kraja utakmice valjd trebalo biti dobro vrijeme...
- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Ma kakva odgoda!
Sutra samo rokanje...
"svake noci sanjam jaaa ...
... 3 boda sa šubićevca..."
Jos je u sjecanju 2010. ali sanjamo 3 boda na legendarnoj Šubiji...
Ma tko si ti, Zecu Armine?!
Ma tko si ti, Pudaru Ivane i Kartelu Marko?
Ma tko si ti, Karacicu Branko?
Ma tko ste vii... sibenski Funcuti?!
Sutra samo rokanje...
"svake noci sanjam jaaa ...
... 3 boda sa šubićevca..."
Jos je u sjecanju 2010. ali sanjamo 3 boda na legendarnoj Šubiji...
Ma tko si ti, Zecu Armine?!
Ma tko si ti, Pudaru Ivane i Kartelu Marko?
Ma tko si ti, Karacicu Branko?
Ma tko ste vii... sibenski Funcuti?!
Tvoja me pjesma uči da još nisam izgubljen, da se još malo mučim pa ću biti nagrađen...

-
- Reactions:
Bez Bjelice u Šibeniku! Zbog problema sa leđima nije mogao otputovati u Šibenik.
To ništa ne mijenja u očekivanjima za ovu utakmicu. Očekujem pobjedu. Šibenik, i slične ekipe, se moraju pobjeđivati ukoliko imaš visoke ambicije. Naravno, to ne znači da će oni spustiti gaće i čekati poraz. Dapače, pretpostavljam da ćemo se morati jako potruditi da odnesemo tri boda. Međutim, sve osim tri boda je kiks.
Gledajući Šibenik ove sezone, igrali su svakako. U prvenstvo su ušli sa tri poraza, iako su u tim utakmicama zaslužili uzeti poneki bod. Odigrali su jako dobru utakmicu u Koprivnici gdje su odnijeli bod, a možda su zaslužili i sva tri. Nakon toga pobjeđuju Lokomotivu kući, u samoj završnici utakmice. I sad, zadnje kolo, gube u Istri gdje su odigrali jako slabu utakmicu i Istra je trebala i morala uvjerljivije slaviti.
Očekujem pobjedu i tri boda.

To ništa ne mijenja u očekivanjima za ovu utakmicu. Očekujem pobjedu. Šibenik, i slične ekipe, se moraju pobjeđivati ukoliko imaš visoke ambicije. Naravno, to ne znači da će oni spustiti gaće i čekati poraz. Dapače, pretpostavljam da ćemo se morati jako potruditi da odnesemo tri boda. Međutim, sve osim tri boda je kiks.
Gledajući Šibenik ove sezone, igrali su svakako. U prvenstvo su ušli sa tri poraza, iako su u tim utakmicama zaslužili uzeti poneki bod. Odigrali su jako dobru utakmicu u Koprivnici gdje su odnijeli bod, a možda su zaslužili i sva tri. Nakon toga pobjeđuju Lokomotivu kući, u samoj završnici utakmice. I sad, zadnje kolo, gube u Istri gdje su odigrali jako slabu utakmicu i Istra je trebala i morala uvjerljivije slaviti.
Očekujem pobjedu i tri boda.

https://www.livecamcroatia.com/hr/kamer ... ska-kamera
tu mozemo gledat vrijeme i kako piri (nije bolest sve sto boli
)
tu mozemo gledat vrijeme i kako piri (nije bolest sve sto boli

skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
Kako ti @SamoOsijek možeš napisati kilometarski post, a da apsolutno ništa ne kažeš, to mi nije jasno. Da nisi ti Plenković?
Osijek, Bog i mi nepobijedivi!
- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Jako me brine Bjelko...
Ide li odmah na operaciju ili i dalje stoji "iza" Sibenika?

Tvoja me pjesma uči da još nisam izgubljen, da se još malo mučim pa ću biti nagrađen...

-
- Reactions:
Sto prije to boljeHarry_Mata_Harry wrote: ↑Sat Oct 03, 2020 8:22 amJako me brine Bjelko...Ide li odmah na operaciju ili i dalje stoji "iza" Sibenika?
Sinoc je operiran