Pogledao sam smireno snimku pa da se osvrnem na utakmicu. Pa Dinamo nam nije ozbiljnije zaprijetio tokom cijele utakmice. Da, bile su 4 vrhunske obrane Ivušića, ali moj je neki cjelokupni dojam da je Dinamo "igrao kako mi sviramo".
Gavranović se nije vidio, Petković je strpan u džep, Ademi 0 bodova također...
Theophile je zaslužio crveni. Nakon prvog žutog kartona, imao je još nekoliko faulova na granici žutog kartona.
Dakle, ništa posebno - igrali su koliko smo im mi dopuštali. A dopuštali smo im vrlo malo.
Ivušić hobotnica obranio jako nezgodne udarce - posebno onaj volej u 1.poluvremenu i onaj niski udarac u 2.poluvremenu. Majstorske obrane
Stupovi obrane Mile i Majstor odradili posao za čistu peticu. Pojeli su napad Dinama. Mile u nekoliko situacija kad je prigustilo se riješavao lopte na najjednostavniji način napucavši je u aut. Majstor uvijek na visini zadatka.
Igor Silva je uvijek nedokučiva enigma za protivnike. Protivnici kao da ne postoje kad se Igor zatrči... Opet je dokazao koliko je opasan kod prodora za 1:0
Jurčević isto vrlo dobar za mene.
A šta reći o Pilju? Podsjetio me malo na Modrića - nizak, nezgodan, brz. Izrasta u igračinu. Prekasno sam sjetio da zapišem njegove događaju i napravim jedan video: "Uhvatite Pilja". U nekoliko situacija je bio noćna mora za dinamovce
Žaper na vrhunskoj razini također. Ići onako požrtvovno glavom na stativu je zbilja pohvalno. Svaka mu čast na tome. Bio je skoncentriran cijelo vrijeme i očito je vjerovao da će lopta preletit Livakovića.
Svi ostali su također na razini bili. Bjelica to lijepo slaže. U zimskom prijelaznom roku ćemo se sigurno još više pojačati.
Svima pohvale. Samo nastavite tako. I ostanite čvrsto na zemlji

3.8. 2017. - Osijek 1:0 PSV
Grad na Dravi danas slavi, naprijed naši Bijelo - plavi
Prestali smo sanjati, počeli smo živjeti PAMPAS 2021