da daaaa znam... pa šta niste već vi otvorili?
Ok. par mojih sugestija i ideja. volio bih aako bi bilo ikako moguće da Bjelica pronađe način da u igri istovremeno budu Bohar, Pero i Erceg, naravno Mierez neupitan. jednostavno sam dojma da premalo naplaćujemo to što su protivnički igrače previše fiksirani na Miereza i nema tog drugog igrača koji bi bio fox in the box i kažnjavao to što jedan protivnik uvijek jaše i udara Miereza, a drugi stoji na 2 metra za drugu loptu.
Doslovno bi Ercega stavio na poziciju Pilja, koji će ionako imati hard time nositi se njihovim bedevijama jer nemaju igrača u srednjoj i zadnjoj liniji ispod 1,85... ERCEG IONAKO OBAVLJA STRAŠAN POSAO i u destrukciji protivničkog napada, dakle, nebi ništa manje radio nego Pilj, ali jednostavno bi bio opasnost više po njihov gol. Pilj može ući taman zadnjih pol sata da im pije krv kada budu već umorni.
Inače imam maali problem s tim da se Mierez previše spušta kao targetmen skoro do centra, pa kad se već to dogodi da imamo Ercega koji bi bolje napadao prostor iza njegovih leđa...
čak ne vidim razlog da se Bohar i Erceg ne izmjenjuju na pozicijama i tako dodatno unose nemir u protivničke redove. Ostatak sredine bi naravno bili Žaper i Vuković. Pero desno.
E sada, što se Pere tiče, jasan je stav Bjelice i apsolutan konsenzus među navijačkom i simpatizerskom populacijom da Pero treba biti spreman i oke, dečko je bio na pristojnoj razni protiv Vž.
MEĐUTIM, zar nebi trebali biti i odrješitiji kada su u pitanju izvođenje kornera? Naravno da nemamo ništa protiv da Pero izvodi kornere ili ubačaje iz prekida, međutim...
1. Jurčević se pokazao kao bolji izvođač prekida i neka Pero izvede koji korner, ali ako to ne bude išlo ZAŠTO DA NASTAVLJA ON FORSIRATI OSTATAK UTAKMICE, ako je JURČEVIĆ prilično odličan u izvođenju kornera?
2. Drugo i još važnije: ZAR NIJE PUUUUUUNO PAMETNIJE DA PERO STOJI NA "ODBIJANCU" I ČEKA NA 17-18 METRA OD GOLA NEKO LOŠE ČIŠĆENJE, AKO TA LOPTA I NE DOĐE, NAJVAŽNIJE JE ŠTO ĆE TIME RAZVUĆI NJIHOVU OBRANU I MORATI ĆE BAR JEDAN DEŽURATI NA 16ercu.
Što se Pere tiče, naravno da je prvi izbor za pucanje slobodnjaka, a zašto toliko bolje puca slobodnjake od kornera? moguće zato što su greda i stativa "fiksne mete" dok ga jebe gađanje igrača u pokretu tj. gužvi.
što još dodati???
IDDEEEEMOOOOOOOOO POOOOOOOOO BODOOOOVEEEEEEEEE