Zimske pripreme 2020/2021
Re: Zimske pripreme 2020/2021
Predobro mi ovo izgleda. Jel MOL igra sa prvih 9-10 igrača ili kombinirano?
- Centarhalf
- Reactions:
ODLICNO 1. poluvrijeme, imali smo 4-5 ozbiljnih sansi od kojih smo bar jednu trebali (morali) zabiti, 7-8 kornera, penal, realno je madjarima trebao biti iskljucen igrac...
Izgledamo bas goropadno na terenu! I svaka cast Loncaru sto je sastavio onog mesara pred kraj poluvremena uz aut liniju
Mali minusi su ta realizacija koja je morala biti bolja i nekako mi se cini da Jurcevic i Bogar na lijevoj strani ostavljaju malo previse prostora protivnicima u fazi obrane ..
Ali sve u svemu jako sam zadovoljan vidjenim!
Izgledamo bas goropadno na terenu! I svaka cast Loncaru sto je sastavio onog mesara pred kraj poluvremena uz aut liniju

Mali minusi su ta realizacija koja je morala biti bolja i nekako mi se cini da Jurcevic i Bogar na lijevoj strani ostavljaju malo previse prostora protivnicima u fazi obrane ..
Ali sve u svemu jako sam zadovoljan vidjenim!

EUROPOOO PAZI SE, OSJEČANI DOLAZEEEEE !!!

- JohnnyCash82
- Reactions:
bijelo-plavi1988 wrote: ↑Sat Jan 16, 2021 12:06 pmKada treba pucati ide u dribling ili pokusava dodati i obratnomislim da je Laszlo trenutno u boljoj formi.
To i jeste Piljov najveci nedostatak. I kad najbolje igra, cesto donosi krive odluke. Ne znam da li se uopce to moze naucit. Cisto sumnjam. To igrac ili ima ili nema. Steta.
NK Osijek ... It may sound like a vodka bottle that drinks you during an evening stroll in Eastern Europe... PSV-OSIJEK 0:1, OSIJEK-PSV 1:0
Greetings from Gradski Vrt Penitentiary

Da stvarno nema nigdje link...fuj zad bi oso zapalit hrt
- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Kohorta Istra
Kiki pali baklje?

Kiki pali baklje?
Tvoja me pjesma uči da još nisam izgubljen, da se još malo mučim pa ću biti nagrađen...

Primamo kao na traci....ali ponovit ću ajde, ovo su samo pripremne utakmice...samo da ne ostane tako
On je iznad svih i svakoga! NKOS!
- JohnnyCash82
- Reactions:
Vidim da opet gubimo.... Ne svidja mi se to.
NK Osijek ... It may sound like a vodka bottle that drinks you during an evening stroll in Eastern Europe... PSV-OSIJEK 0:1, OSIJEK-PSV 1:0

- Centarhalf
- Reactions:
Meni je nevjerovatno da mi uspijevamo u ovakvoj utakmici gubiti s obzirom na prikazano na terenu ...

EUROPOOO PAZI SE, OSJEČANI DOLAZEEEEE !!!

u drugom poluvremenu nismo toliko bolji.Centarhalf wrote: ↑Sat Jan 16, 2021 12:34 pmMeni je nevjerovatno da mi uspijevamo u ovakvoj utakmici gubiti s obzirom na prikazano na terenu ...
On je iznad svih i svakoga! NKOS!