Zimske pripreme 2020/2021
Re: Zimske pripreme 2020/2021
Nismo zabili što smo morali
Fino se Jurčević ubacio i izborio penal.
On je iznad svih i svakoga! NKOS!
- JohnnyCash82
- Reactions:
Znaci,remi. Kakvi su bili Milos i Brlek?
NK Osijek ... It may sound like a vodka bottle that drinks you during an evening stroll in Eastern Europe... PSV-OSIJEK 0:1, OSIJEK-PSV 1:0
Greetings from Gradski Vrt Penitentiary
Greetings from Gradski Vrt Penitentiary

20 (5) udaraca i 12 kornera. A nijedan gol iz igre. Tako nećemo do vrha.
Uvijek na pobjedu! Samo jako! Samo Osijek!
-
- Reactions:
Završene su jos jedne zimske pripreme. Rezultatski ne bas impresivne, ali to ne mora nista znaciti. Naravno, draze bi mi bilo da smo nizali pobjede, ali dobro.
Ono sto me zabrinjava jest nasa obrana tj. odlazak Majstorovica. Nisam siguran da postojeći kadar može zamijeniti Majstorovica. Ni Guti, ni Loncar, a pogotovo ne Caro. Igra Bjelice počiva na jakoj i cvrstoj obrani, i ako toga nema bojim se da nastaju problemi. Kako u samoj igri, tako i u rezultatima. Tesko ce biti pobjedivati, ako ce nam kao sad na pripremama, svatko zabijati gol ili golove. Sjetimo se nekih utakmica u prvenstvu gdje smo bodove osvajali jednim zabijenim golom, ali bez primljenog. Nadam se da će me igrači razuvjeriti i da ce netko moci zamijeniti Majstorovica.
Drago mi je vidjeti Bockaja u dobrom fizičkom stanju. Nisam od onih koji misle da je Bockaja najbitnije dovesti u dobro fizicko stanje pa on odmah postaje ponajbolji igrač lige. Sad ima preduvjete za to pa ćemo vidjeti.
Uglavnom, nadam se uspješnom nastavku prvenstva. Zelja mi je da uspijemo ostati drugi na tablici (sto nece biti niti malo lagan posao), da Dinamu pružimo zestoku bitku za prvo mjesto ukoliko se ukaze prilika i nadam se finalu kupa.

Ono sto me zabrinjava jest nasa obrana tj. odlazak Majstorovica. Nisam siguran da postojeći kadar može zamijeniti Majstorovica. Ni Guti, ni Loncar, a pogotovo ne Caro. Igra Bjelice počiva na jakoj i cvrstoj obrani, i ako toga nema bojim se da nastaju problemi. Kako u samoj igri, tako i u rezultatima. Tesko ce biti pobjedivati, ako ce nam kao sad na pripremama, svatko zabijati gol ili golove. Sjetimo se nekih utakmica u prvenstvu gdje smo bodove osvajali jednim zabijenim golom, ali bez primljenog. Nadam se da će me igrači razuvjeriti i da ce netko moci zamijeniti Majstorovica.
Drago mi je vidjeti Bockaja u dobrom fizičkom stanju. Nisam od onih koji misle da je Bockaja najbitnije dovesti u dobro fizicko stanje pa on odmah postaje ponajbolji igrač lige. Sad ima preduvjete za to pa ćemo vidjeti.
Uglavnom, nadam se uspješnom nastavku prvenstva. Zelja mi je da uspijemo ostati drugi na tablici (sto nece biti niti malo lagan posao), da Dinamu pružimo zestoku bitku za prvo mjesto ukoliko se ukaze prilika i nadam se finalu kupa.

Imamo ozbiljan problem sa završnicom u napadu 20 udaraca pet u okvir i nijedan gol kad treba pucat dodaju i obratno i lijeva strana klimava danas,prvo poluvrijeme vrlo dobro ,drugo lošije a nije ni MOL slab ali ipak smo trebali dobit ovu utakmicu.
- bijelo-plavi1988
- Reactions:
Treba to jednostavnije igrati, previse petljaju Pilj u prvome, a Bohar u drugome poluvremenu.
Moj Osijek pun je sunca,
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
Ma skroz krive odluke. Pucaj kad si u prilici bez razmišljanja. Pilj nekoliko puta usro s namještanjem, Bohar isto, Laszlo, pa Jurčević....i u kontrama uvijek loptu u gužvu dajemo i onda sve stane jer lopta mora nazad
On je iznad svih i svakoga! NKOS!
uspio sam pogledati 2. pol. volio bi da imaju bar još jednu pripremnu... hm... ne sviđa mi se kako je Caro prozujao kod drugog gola... Miloš je pokazao da je dosta "zanimljiv" igrač. stvarno su ga mogli dovesti prije priprema kontam da bi on izborio start protiv lokse.
Nitko da spomene da su noge teske od priprema
Nije to bilo tako lose, a i teren je bio nezgodan za igru... obrana bi mozda bolje igrala da su mogli jos malo cvrsce igrati... malo ta realizacija je problem, jednom mora i nas krenuti vise...
Prijateljska je i rezultat je nevazan, mislim da dobijamo lokose bez problema iduci vikend

Nije to bilo tako lose, a i teren je bio nezgodan za igru... obrana bi mozda bolje igrala da su mogli jos malo cvrsce igrati... malo ta realizacija je problem, jednom mora i nas krenuti vise...
Prijateljska je i rezultat je nevazan, mislim da dobijamo lokose bez problema iduci vikend
ria ria hungaria.