Ja sam isto bliže ovoj varijanti, iako moram reći kako mi je trenutno Jugović uz Žapera možda najbolji vezni trenutno u ekipi.
17.k. Lokomotiva - Osijek
Re: 17.k. Lokomotiva - Osijek
On je iznad svih i svakoga! NKOS!
U jačim utakmicama igrat će i Žaper i Vuković, u slabijima samo jedan od njih, vjerojatno Žaper. Ostale pozicije će se popunjavati ovisno o ozljedama. Meni osobno Pilj, iako je napredovao ove jeseni nije za prvih 11. Jugović, Brlek i Laszlo je po meni bore za 2 mjesta uz Žapera.
Osijek, Bog i mi nepobijedivi!
- JohnnyCash82
- Reactions:
Pilj je meni idealan 12. igrac. On daje svojom energijom dodatan impuls kad uzlazi s klupe, kad je u prvom sastavu cesto se "izgubi". Sto se Vukovica tice, on mi je nekako najslabiji igrac od ovih koje je Bjelica doveo. Ocekivao sam vise. Mozda se jos pokaze, ali zasad, jako skromno.Luka1995 wrote: ↑Tue Jan 19, 2021 11:33 amU jačim utakmicama igrat će i Žaper i Vuković, u slabijima samo jedan od njih, vjerojatno Žaper. Ostale pozicije će se popunjavati ovisno o ozljedama. Meni osobno Pilj, iako je napredovao ove jeseni nije za prvih 11. Jugović, Brlek i Laszlo je po meni bore za 2 mjesta uz Žapera.
NK Osijek ... It may sound like a vodka bottle that drinks you during an evening stroll in Eastern Europe... PSV-OSIJEK 0:1, OSIJEK-PSV 1:0
Greetings from Gradski Vrt Penitentiary
Greetings from Gradski Vrt Penitentiary

- Centarhalf
- Reactions:
Laslov najveci problem je sto je on jednu utakmicu spreman, pa dvije nije, pa je onda jednu poluspreman, pa opet jednu nije spreman ... pa ima alergiju, pa ga jebe misic, pa ga jebu prepone, pa opet ima alergiju. Koliko u tom ima/nema istine - mislim da se i treneru jebe. Ali ako hoces konkurirati za najvise moguce ciljeve, onda moras imati i standardiziranu i spremnu momcad. A mi u kadru imamo 3-4 igraca koji bi trebali vaziti za stozerne igrace, i koje mi tako dozivljavamo, a oni prakticki jednako ili vise vremena provode izvan terena, nego na terenu. A to je kurcina.Luka1995 wrote: ↑Tue Jan 19, 2021 10:59 amVolim i ja svog brata pa ga ne bi stavio da igra ispred Laszla. Ne treba opisivati igrače prije reda. Šta znači da Brlek nije doveden da bi sjedio na klupi? Kako je onda Caro doveden pa je odigrao 2 utakmice u cijeloj jeseni. Ako se izbori za sastav, igrat će. Ionako su nam vezni non stop ozlijeđeni. Mislim da ni u jednoj utakmici prošle polusezone nisu svi bili na raspolaganju.

EUROPOOO PAZI SE, OSJEČANI DOLAZEEEEE !!!

@Centarhalf tu se slažemo, definitivno se ne smije događati da su nama Jugović i Laszlo više od pola vremena ozlijeđeni.
Osijek, Bog i mi nepobijedivi!
- Centarhalf
- Reactions:
Da se razumijemo, ja tu uopce ne pucam na njegove nogometne kvalitete. Ali pazi situaciju kod nas u zadnjih godinu dana:
Laslo - ugovor 350 000 € godisnje - od ukupno 33 utakmice u zadnjih godinu dana, 10 odigrao po 90 minuta, 11 nije nastupio, a u jos 5 je igrao po manje od jednog poluvremena!
Grezda - ugovor 300 000€ godisnje - samo 2 odigrao po 90 minuta, 22 utakmice propustio, jos 2 igrao manje od jednog poluvremena!
Pero - ugovor 250 000€ godisnje - 7 puta po 90 minuta, 9 utakmica propustio, 5 utakmica manje od jednog poluvremena
Jugovic - ugovor 200 000€ godisnje - 9 puta igrao svih 90 minuta, 15 utakmica propustio, 2 utakmice igrao manje od 1 poluvremena
Dakle, imamo 4 igraca koji bi trebali biti stozerni igraci, i placeni su kao stozerni igraci - a njih cetvorica zajedno imaju samo 28 odigranih utakmica po 90 minuta, od zadnjih 33! Dd mogucih 132, oni su odigrali 28 utakmica po 90 minuta! 57 propustenih utakmica od 132!
To je nas problem!

Bravo! Centrahalf objasnio, kontinuitet se trazi. 
Ovo su strašno loše cifre puno uloženo malo vraćeno dobri smo još na tablici čak sam iCentarhalf wrote: ↑Tue Jan 19, 2021 12:49 pmDa se razumijemo, ja tu uopce ne pucam na njegove nogometne kvalitete. Ali pazi situaciju kod nas u zadnjih godinu dana:
Laslo - ugovor 350 000 € godisnje - od ukupno 33 utakmice u zadnjih godinu dana, 10 odigrao po 90 minuta, 11 nije nastupio, a u jos 5 je igrao po manje od jednog poluvremena!
Grezda - ugovor 300 000€ godisnje - samo 2 odigrao po 90 minuta, 22 utakmice propustio, jos 2 igrao manje od jednog poluvremena!
Pero - ugovor 250 000€ godisnje - 7 puta po 90 minuta, 9 utakmica propustio, 5 utakmica manje od jednog poluvremena
Jugovic - ugovor 200 000€ godisnje - 9 puta igrao svih 90 minuta, 15 utakmica propustio, 2 utakmice igrao manje od 1 poluvremena
Dakle, imamo 4 igraca koji bi trebali biti stozerni igraci, i placeni su kao stozerni igraci - a njih cetvorica zajedno imaju samo 28 odigranih utakmica po 90 minuta, od zadnjih 33! Dd mogucih 132, oni su odigrali 28 utakmica po 90 minuta! 57 propustenih utakmica od 132!
To je nas problem!

- Centarhalf
- Reactions:
Pa da. I onda pored tog imas jos Lopu koji je imao 250 000 € po sezoni (ne znam kolko ima sad s novim ugovorom), pa imas Grgica koji ima preko 100 000, Kamenara koji ima 100 000 ...
E sad pazi koja je to ukupna cifra koja se trosi na tih 7 placa! Preko 1,5 mil€! I zamisli kakvih recimo 5 igraca mozes dovesti za prosjecnu placu od 300 000€ mjesecno, a koji nece propustati svaku 2. ili 3. utakmicu.

Da ali zaboravljate da su ti igraci dovedeni prije Bjelice...ja sam gotovo siguran da Bjelica nebi ni jednog od njih doveo za tu placu