18.k. Osijek - Istra
Re: 18.k. Osijek - Istra
2 loša ubiše miloša

Već ste sve napisali, s većinom komentara o utakmici se slažem, osim u jednom. Za razliku od većine koja je očekivala "plitak potok", ja sam očekivao čupavu krumpir utakmicu pa time nisam razočaran.
Pišemo tri boda, to je najvažnije!
Pišemo tri boda, to je najvažnije!

Miereza je zeznio karton i nije htio riskirati crveni!nemesis wrote: ↑Sat Jan 30, 2021 5:27 pmtreba nam još jedna radilica u ekipi jer mierez nemoze vuci svaku tekmu ,evo danas je i mierez bio indisponiran,izgorio je lik ,e sad da nam dođe gržan i upadne umjesto bohara to bi nam bilo ko kec na 10-ku .Istok wrote: ↑Sat Jan 30, 2021 5:24 pmBilo i prošlo, na jedvite jade. Nek su nam stoperi po ercegovini, naći ćemo nove Španjolce sa karakterom![]()
S obzirom kako Bjelica ima sklonost kombinirati sastav, ovaj sastav je čudno bio isti neki niz utakmica. Evidentno je Laci za igrat prije Pilja, Brleka što prije osposobiti za cijelu utakmicu- iz svakog poteza se vidi da ima vic. Kao što sam rekao iz prošlog kola- Bohara na hlađenje, očigledno je glava u pitanju, kod svakog starta koji izgubi lik stane dok ovi iz reposjeda jurcaju naprijed.
Ivuška igrač utakmice domaće, i tu nema šta, iščupo nam pobjedu.
Nadam se šamaranju u svlačionici i za 3 dana novu "energiju"![]()
Ako se vrati Igor, vjerojatno Miloš ide lijevo (Jurčević 3ž) , a u napadu (Ramon 3ž).....
Upravo smo na takvim utakmicama ispadali iz trke... Pa kad je Rijeka bila prvak mi smo imali bolji međusobni skor s njima i dhk, ali smo pušili ovakve utakmice...
Ali od tih 7 jedino je penal u GV kad se okliznio bio blizu da golman obrani, ostali su su svi bili u suprotnu stranu od golmana... Danas je ovaj izašao van crte pa je mogao onako čekati, to sa crte baš i ne ide tako!ramzes3 wrote: ↑Sat Jan 30, 2021 5:46 pmvelika je vjerojatnost da bi i ti zabio svih 7. jer se puca sa 11 metara na okvir širine skoro 7 i pol metara i visine 2 i pol metra. to podrucje brani 1 osoba rukama nogama i tijelom. odi stat na nekom igralistu medju vratnice pa vidi kolko je to ogormno
od tih 7 sto je on puco. mislim da je svih 7 bilo toliko kilavo da mu je valda samo bog isus kojem svaki put zahvaljuje mogo toliko pomoc
nece nam svaki protivnicki golman bit na razini poluamatera iz istre.
- Slobodna zona
- Reactions:
I da se razumijemo, nitko ništa ne pljuje nego se kritički osvrćemo na utakmicu. Isto kao i Bjelica koji je rekao "ovo je jedna od najgorih utakmica od kada sam ja trener tu"
Last edited by Slobodna zona on Sat Jan 30, 2021 7:51 pm, edited 1 time in total.
Joj bokte..da nas oce pustii na tribinu..ma 10% kapaciteta...napravili bi kaos
- bijelo-plavi1988
- Reactions:
A i vecinom ce mu izaci sa crte kada ovako puca pa ili ce biti gol ili ce se ponavljati, ima nesto i u tome.
Moj Osijek pun je sunca,
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
točno to. pa ja vrlo rijetko kritiziram, ali ako je dio nas izravan i konkretan u svojim kritikama to je samo za naše dobro! ovdje nitko nije prozvan od igrača, bar s moje stane, popljuvan ili izvrijeđan. Također, eto ja osobno nisam ni spominjao da je pobjeđeno samo s 1:0, dapače sam sam pozivao na oprez, s moje strane je kritiziran pristup.Slobodna zona wrote: ↑Sat Jan 30, 2021 7:33 pmI da se razumijemo, nitko ništa ne pljuje nego se kritički osvrćemo na utakmicu. Isto kao i Bjelica koji je rekao "ovo je jedna od najgorih utakmica od kada sam ja trener NK Osijek"
ok, prozvao sam Mierezov stil pucanja penala, al otom potom, kontam da smo podjeljeni po tom pitanju. no dobro, sve 5.