21.k: Dinamo - Osijek
- Centarhalf
- Reactions:
Re: 21.k: Dinamo - Osijek

EUROPOOO PAZI SE, OSJEČANI DOLAZEEEEE !!!

On je kao nekakva igracka legenda kluba, a toliko se bavi Dinamom da je to zalosno. Sta nas boli kurac sto Mamic mora njih mobilizirati. Muka mi je dok citam proljeve nekih nasih bivših igračaCentarhalf wrote: ↑Tue Feb 09, 2021 9:59 amEh te promjene misljenja kako vjetar puse
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet ... o-15049080
On je iznad svih i svakoga! NKOS!
Baš to, jedini gard i emocije prema klubu, gradu, poslu jasno i oduvijek izrazava ma sto god mi mislili o njemu; N. B.
Nije čudo da je dobio čušku od pokojnog Žiže pod jugoistokom nakon što je zabio golegoskop wrote: ↑Tue Feb 09, 2021 10:09 amOn je kao nekakva igracka legenda kluba, a toliko se bavi Dinamom da je to zalosno. Sta nas boli kurac sto Mamic mora njih mobilizirati. Muka mi je dok citam proljeve nekih nasih bivših igračaCentarhalf wrote: ↑Tue Feb 09, 2021 9:59 amEh te promjene misljenja kako vjetar puse
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet ... o-15049080
Iz kojeg razloga je došlo do promjene standardnih termina izravnih prijenosa? Radi je jednostavno o programskoj strategiji Arene sporta koja ima prava na prijenosa utakmice HNL-a.
Naime, za subotu je predviđena posebna uvodna emisija povodom velikog derbija, iz toga razloga će veliki hrvatski derbi starati u tom terminu.
Također saznajemo da će to postati standard za utakmice koje će Arena sport odabrati kao najvažnije utakmice kola. Po našim saznanjima očekuju nas vrlo zanimljive i atraktivne uvodne emisije, što ove sezone atraktivna i neizvjesna HNL i zaslužuje.
Napokon se sjetili uvest nakon 10 god...
Naime, za subotu je predviđena posebna uvodna emisija povodom velikog derbija, iz toga razloga će veliki hrvatski derbi starati u tom terminu.
Također saznajemo da će to postati standard za utakmice koje će Arena sport odabrati kao najvažnije utakmice kola. Po našim saznanjima očekuju nas vrlo zanimljive i atraktivne uvodne emisije, što ove sezone atraktivna i neizvjesna HNL i zaslužuje.

Bila je i u subotu polusatna "emisija". Uglavnom mišljenja Rukavine o protivnicima i utakmici i izjave pomoćnih trenera.

Bolje bilo kakva emisija pola sata prije nego uključenje u prijenos 5 minuta prije izlaska igrača na teren.
- bijelo-plavi1988
- Reactions:
O tome im Bjelica prica vec par mjeseci kako je u Poljskoj, a ovdje se ukljuce 5 min. prije utakmice i onda sastavi pa reklame i eto pocetak utakmice.Snupix wrote: ↑Tue Feb 09, 2021 4:35 pmIz kojeg razloga je došlo do promjene standardnih termina izravnih prijenosa? Radi je jednostavno o programskoj strategiji Arene sporta koja ima prava na prijenosa utakmice HNL-a.
Moj Osijek pun je sunca,
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
U zadnjih 2 godine se to pocelo dizat trenutno imamo hrpu emisija i podcasta koji se bave sa hnlom.bijelo-plavi1988 wrote: ↑Tue Feb 09, 2021 5:26 pmO tome im Bjelica prica vec par mjeseci kako je u Poljskoj, a ovdje se ukljuce 5 min. prije utakmice i onda sastavi pa reklame i eto pocetak utakmice.Snupix wrote: ↑Tue Feb 09, 2021 4:35 pmIz kojeg razloga je došlo do promjene standardnih termina izravnih prijenosa? Radi je jednostavno o programskoj strategiji Arene sporta koja ima prava na prijenosa utakmice HNL-a.