21.k: Dinamo - Osijek
Re: 21.k: Dinamo - Osijek
Bili smo po meni dominantniji to 2.pol nego oni 1.pol ! Realnost svakom bod, al dobro..idemo dalje!
Inace veceras okupljanje u 23h kod McDrivea pa na docek!
Inace veceras okupljanje u 23h kod McDrivea pa na docek!
Last edited by SectorF on Sat Feb 13, 2021 10:25 pm, edited 1 time in total.
Ti si ljubav najveća... 

- sympathizer
- Reactions:
- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Na parkingu Spara od 23h, idemo dati podršku deckima !
Tvoja me pjesma uči da još nisam izgubljen, da se još malo mučim pa ću biti nagrađen...

- Slobodna zona
- Reactions:
Karaka,ljudi,Karaka. Kakav jebeni Spar u Retfali? 

tekmu zbog posla nisam gledo al nazire se da je silva nastvio losu igru iz prosle tekme. livakovic opet najbolji igrac dinama i mi se usrali koda ne znam di gostujemo
šteta.
iduce kolo izliecit rane na fijali pa nastavit maraton za prvaka
šteta.
iduce kolo izliecit rane na fijali pa nastavit maraton za prvaka
- bushwacker
- Reactions:
U potpunosti se slažem sa ovim.Lualua wrote: ↑Sat Feb 13, 2021 8:07 pmSve točno. A naši čestitaju na"zasluženoj pobjedi". Takav smo klub i takav mentalitet.spock wrote: ↑Sat Feb 13, 2021 7:57 pmjebem im mater purgersku protektiranu!! jel sada nakon ove današnje "objektivne" bebekove pizdarije trebamo i mi vikati kako ćemo mijenjati sudačku organizaciju i pisati proglase?! DA, dobili smo gol, DA imali su stativu..ali nama danas nije dozvoljeno bilo igrati!! jebote onaj super,uber cool petković je danas više jeo jebenu travu ( i svaki put je baletan iznudio faul) i šilljio laktove našima da je to strahota (onog šupćiča majera i mutavoga ademija neću niti spomenuti), A JEBENI BEBEK NIŠTA!! 2 jebena lakta u 1 poluvremenu laci pretrpi a BEBEK NI FAUL NIJE SVIRAO!! Par akcija prije VAR pregleda penala čak dvostruko igranje rukom "plavaca" u šesnastercu A BEBEK NIŠTA!! I još hrpu sitnih prekršaja nije svirao...JEBENA KATASTROFA!!!
A vi još i dalje budite Pape i recite kako su sotonisti zasluženo pobjedili...fuj![]()
Kakva zaslužena pobjeda? Po čemu?
Pa ni po jebenom Sofascoreu nisu bili bolji.
A penal je bio i takva stvar se sudi svagdje na svijetu ali očito je sada cool govoriti kako je Bebek sudio superfantastično.
Po meni je to govno sudilo kao da je u dinamovom dresu bio.
Kad svijetla gasnu, i mjesec se pojavi mlad,
na obali Drave umoran odmara grad!
na obali Drave umoran odmara grad!
- Centarhalf
- Reactions:
Neki ste kritizirali u proslom kolu Loncara i Mileta sto su "ciste lopte" bacali u aut ... Evo danas ste vidjeli sto se dogodi kad se ide na finjaka ... da ju je Silva sutnio u 17. red tribina . nikom nista... Ovako ju je taman smirio na nogu Orsicu i mi sami sebe dobijemo ... Nek ide sve u kurac! 

EUROPOOO PAZI SE, OSJEČANI DOLAZEEEEE !!!

Još kad pogledam kako je išao primat loptu praktično mu asistirao umjesto drugom nogom da se zagradi ili da je propusti prema autu nevjerojatno za Silvu .Centarhalf wrote: ↑Sat Feb 13, 2021 10:48 pmNeki ste kritizirali u proslom kolu Loncara i Mileta sto su "ciste lopte" bacali u aut ... Evo danas ste vidjeli sto se dogodi kad se ide na finjaka ... da ju je Silva sutnio u 17. red tribina . nikom nista... Ovako ju je taman smirio na nogu Orsicu i mi sami sebe dobijemo ... Nek ide sve u kurac!![]()
- sympathizer
- Reactions: