Ako nista drugo, tu je kup u kojem se u jednoj utakmici mozemo sa svakim potuci

Ne, s 2-0 imamo bolji omjer, s 3-1 smo isti pa se onda gleda gol razlika a s 4-2 su oni bolji.
Da, zato sam se i ispravio 2-3 posta poslije.Maverick wrote: ↑Sun Feb 14, 2021 5:36 pmNe, s 2-0 imamo bolji omjer, s 3-1 smo isti pa se onda gleda gol razlika a s 4-2 su oni bolji.
naši su protestirali oko toga i ovaj im je nešto objašnjavao na tu temu.NK Osijek - Jarun wrote: ↑Sun Feb 14, 2021 8:18 pmAko je slobodni udarac u zadnjoj minuti i lopta je postavljena na 18 metara, da li je ok da živi zid stoji 1 metar iza bijele točke?
Ne znam, pitam za prijatelja.
Stvarno mi nije jasno kako je on to pucao prije Pilja i Bohara...Kempes wrote: ↑Sun Feb 14, 2021 8:51 pmnaši su protestirali oko toga i ovaj im je nešto objašnjavao na tu temu.NK Osijek - Jarun wrote: ↑Sun Feb 14, 2021 8:18 pmAko je slobodni udarac u zadnjoj minuti i lopta je postavljena na 18 metara, da li je ok da živi zid stoji 1 metar iza bijele točke?
Ne znam, pitam za prijatelja.
ma to je trebalo prebacit iz koljena fino, Bohar ili Pilj svojom nožicom... nemojte me jebat da Lopa ostaje vježbat prekide i slobodnjake jer nije zabio slobodnjak već godinama... užas, točno sam znao da to neide nigdje.
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests