HNL

Službene, prijateljske, utakmice mlađih kategorija..
User avatar
DiskoVrucica
Reactions:
Posts: 234
Joined: Wed Oct 31, 2018 10:19 am

Re: HNL

Post by DiskoVrucica » Fri Oct 02, 2020 1:59 pm

Pa ako ce igrat ko jucer svejedno im je Wolfsburg ili Wolfsberger :D

User avatar
Kempes
Reactions:
Posts: 4503
Joined: Mon May 17, 2010 12:54 pm

Re: HNL

Post by Kempes » Fri Oct 02, 2020 2:08 pm

nemesis wrote:
Fri Oct 02, 2020 1:46 pm
Snupix wrote:
Fri Oct 02, 2020 1:39 pm
Dinamo i Rijeka nece skupit bod u grupi .
A jujuuujuju kakve grupe 😁😁😁
da su bar izvukli skupinu s arsenalom sigurno nebi završili četvrti :mrgreen: :mrgreen:
⚽⚽⚽⚽⚽ SAMO OSIJEK!!! ⚽⚽⚽⚽⚽

ejakulator88
Reactions:
Posts: 54
Joined: Wed Jul 29, 2020 12:22 pm

Re: HNL

Post by ejakulator88 » Fri Oct 02, 2020 2:19 pm

Makar ce morati rotirati kadar za HNL i Rijeka i Dinamo..A još kad Dinamo nakantaju svi redom pa loše ozračje pa bojkot pa ide Zoki, ne ide Zoki, stiže Kruno Jurčić ne stiže Kruno Jurčić... a svo vrijeme mi lagano 3 boda tu, 3 boda tamo..
Je li vaš partner preuranjeni ejakulator?

User avatar
Centarhalf
Reactions:
Posts: 1898
Joined: Thu Oct 25, 2018 7:35 am

Re: HNL

Post by Centarhalf » Fri Oct 02, 2020 2:21 pm

Sta vas jebe u zivotu ... Ja jedva cekam sutra Sibenik-Osijek. Zanima me da uzmemo 3 boda i nista osim toga.
Nakon toga Lokomotiva i Istra moraju biti jos 6 bodova. Razmisljam iskljucivo o tome, a ne s kim dinamo 1 i dinamo 3 igraju u Euroligi.

Naravno, dabog da sve izgubili! Ali da cu pratiti to, sasvim sigurno necu. Narocito ne uz komentare onog debelog praseta
:sal: VRATIO, VRATIO, NENO SE VRATIOOOOOOOO,
EUROPOOO PAZI SE, OSJEČANI DOLAZEEEEE !!!
:sal:

User avatar
Centarhalf
Reactions:
Posts: 1898
Joined: Thu Oct 25, 2018 7:35 am

Re: HNL

Post by Centarhalf » Fri Oct 02, 2020 2:22 pm

ejakulator88 wrote:
Fri Oct 02, 2020 2:19 pm
pa bojkot pa ide Zoki, ne ide Zoki,
puj puj puj, samo nek on nama sto duze ostane
:sal: VRATIO, VRATIO, NENO SE VRATIOOOOOOOO,
EUROPOOO PAZI SE, OSJEČANI DOLAZEEEEE !!!
:sal:

Maverick
Reactions:
Posts: 2548
Joined: Tue Jan 24, 2017 9:30 am

Re: HNL

Post by Maverick » Fri Oct 02, 2020 2:28 pm

nemesis wrote:
Fri Oct 02, 2020 1:56 pm
nemesis wrote:
Fri Oct 02, 2020 1:46 pm
Snupix wrote:
Fri Oct 02, 2020 1:39 pm
Dinamo i Rijeka nece skupit bod u grupi .
A jujuuujuju kakve grupe 😁😁😁
sad gledam ovaj dinamov zadnji nije wolfsburg,nego austrijski wolfsberger :) ...al nema veze
Želim da osjećaju da su im grupe prolazne, što znači veći fokus na to. Samo to me zanima.

User avatar
Centarhalf
Reactions:
Posts: 1898
Joined: Thu Oct 25, 2018 7:35 am

Re: HNL

Post by Centarhalf » Fri Oct 02, 2020 2:35 pm

Sad citam da je ulaskom u skupinu drugi hrvatski klub dosao do zarade od 6,5 mil. € u ovoj sezoni, a Rijeka oko 4 milijuna.

Apetiti medjugorskog smrkavca su sasvim sigurno veci od 6,5 milijuna, a vjerovatno je i Rijeci 4 mil. jos uvijek prekratko da pokrpa cijeli proracun bez daljnjih prodaja do kraja prelaznog roka.
:sal: VRATIO, VRATIO, NENO SE VRATIOOOOOOOO,
EUROPOOO PAZI SE, OSJEČANI DOLAZEEEEE !!!
:sal:

LegaLega031
Reactions:
Posts: 599
Joined: Mon Jul 20, 2020 4:05 pm

Re: HNL

Post by LegaLega031 » Fri Oct 02, 2020 3:09 pm

Volio bih da Wolfsberger bude 2. u grupi, za bod ispred DHK :lol:

User avatar
Kifla13
Reactions:
Posts: 327
Joined: Wed Feb 22, 2017 5:46 pm

Re: HNL

Post by Kifla13 » Fri Oct 02, 2020 3:18 pm

Haha po ovima iz dinama ocekuje se prolazak grupe :lol: :lol: a nista, samo vi igrajte na 2 strane

SamoOsijek
Reactions:
Posts: 950
Joined: Tue Sep 30, 2014 1:20 pm

Re: HNL

Post by SamoOsijek » Fri Oct 02, 2020 4:40 pm

Ove zadnje dvije-tri stranice ove teme najzornije pokazuju neke stvari. Zašto?

Kao prvo. Ovo je tema naziva HNL. Znači, pretpostavljam, stvari vezane za HNL, ne isključivo Osijek. Za teme vezane isključivo uz Osijek imamo milijun drugih tema. I onda netko na temi HNL napiše čestitku drugom klubu zbog dobre igre i ulaska u skupine europske lige, a jave se "ispravni" forumaši sa postovima poput slijedećeg: "ajd pušite kurac vi i čestitke. stvarno kao da ste retardirani" (Kempes). Super! Gledaj, ako te ne zanimaju drugi klubovi HNL, pa koji kur.. radiš na toj temi! Ako te ne zanimaju europske utakmice Dinama, Rijeke ili nekog drugog, pa ne čitaj to, ne komentiraj... Čemu to? Ili ti zbilja imaš toliku potrebu da pokažeš da to nije "prava slika" prosječnog navijača Osijeka? Pa moraš napisati suprotno, moraš popljuvati čestitare da obraniš čast "pravog navijača"? Ovdje nitko nije uputio čestitku Rijeci na nečemu bezveznom, usputnom, lako ostvarivom. Ja, osobno, sam čestitao na nečemu što je nama nedosanjani san. Doslovno tako! Mi imamo mokre snove na pomisao da prođemo drugo pretkolo. Ej, drugo pretkolo! Nama je ulazak u play-off san snova. Nama je ulazak u grupe europske lige nešto, ne znam uopće koju riječ bi upotrijebio... Koja riječ najbolje opisuje koliki bi nama to uspjeh bio? Ovi ljudi to ostvare, i to već par puta, i sad mi koji smo čestitali na tome trebamo čitati da "pušimo kurac". I to na temi koja je, uostalom, posvećena i drugim klubovima. Prijatelju, jedna stvar je sportski rivalitet, a druga stvar je sportski duh!

Drugo. Pogledajte ovu temu od izvlačenja skupina. Pa ove dvije-tri stranice su najbolji pokazatelj koliko smo mi još "mali" navijači "malog" kluba. Naslađivanje teškim protivnicima, predviđanje teških poraza, želje da protivnik doživi teške poraze, želje da suparnik bankrotira, da nestane, da propadne... Navijači "velikih" klubova se bave sobom, svojom ekipom, svojim napretkom, svojim ciljevima, svojem probitku,... A šta radi forum Nk Osijeka? On (naravno, hvala Bogu, ne svi, ma rekao bi čak i manjina) se naslađuje što je Rijeka izvukla teške protivnike, što će popušit utakmice, što nema gledatelja,... Zašto? Zato što želimo to što oni imaju! Budimo iskreni do kraja, samo zato! Zato što bi sve dali da smo danas mogli pratiti izvlačenje Osijeka, što bi sve dali da Osijek igra skupine europske lige, što bi sve dali da nama dolazi Napoli ili CSKA, što nam je nedosanjani san da imamo osvojeno prvenstvo kao Rijeka, da imamo kupova kao Rijeka... Nedosanjani san! I onda moraš biti "mal" i naslađivati se tuđem porazu ili problemima. Pa onda čitamo: "a što se danaca tiče. očito je taj kopenhagen drlog od kluba što sam i ranije pisao. kao i općenito danski nogomet." Opet govorimo o klubovima o čijim uspjesima mi sanjamo. Govorimo o klubu koji redovno igra europska natjecanja. Ali, naravno, nekim navijačima Osijeka je to - drlog. Čovjek bi pomislio da je to sve drlog navijaču kluba koji, u najmanju ruku, svake godine igra barem osminu finala Lige prvaka!

Kad budemo prestali čitati ovakve stvari na forumu, onda ću ja znati da smo postali veliki klub. I uspješan klub. Sve dok naslađivanje europskih poraza naših rivala imaju više komentara nego pojedine naše pobjede, imamo puno posla. I ono najzanimljivije. Ja sam napisao jedan post na temu Rijeke. Kratki komentar njihove igre i sportska čestitka na uspjehu. I potpuno razumijem one koji za takvo što nemaju potrebe. Ali, ne razumijem to naslađivanje i omalovažavanje nečijeg uspjeha. U nekoliko postova! I usput budi rečeno, na ovom forumu o drugim klubovima uglavnom pišu forumaši koje, kako kažu, drugi klubovi uopće ne zanimaju. Baš zanimljivo!

Ja se veselim što je naš klub konkurentan u ovakvom HNL-u. Dosta kvalitetnom i kompetetivnom. Ovakvom HNL gdje naši klubovi ostvaruju i poneke europske uspjehe. Gdje imamo nekoliko financijski sasvim stabilnih klubova. Neki priželjkuju rasulo od HNL-a i rasulo u drugim klubovima kako bi Osijek bio prvi. I onda bi valjda bili presretni što bi bili prvaci u ligi gdje je Rijeka valjda pred bankrotom, Hajduk nema za struju i vodu, a Dinamo nema za biber. To je onda valjda pravo zadovoljstvo.

Uglavnom, dajte ljudi, veselite se upravo tome što smo u HNL-u koji ima dva kluba u skupinama europske lige mi u vrhu. A naslađivanje i radovanje tuđim porazima, neuspjesima i financijskim poteškoćama ostavite navijačima "malih" klubova. "Malih" u jednom drugom smislu! Tko razumije, razumije!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Mladjo and 3 guests