Da ali sada je 2020, a ne 2003. Ta 3 čovjeka će kroz par mjeseci ostat bez tog transparenta jer ga neće moći obranit i onda imaš još veću sramotu nego ovo jučer. Pa nije se bezveze zabranjivalo da se stavlja transparent ako nema vas 10 koji će ga predstavljat i zaslužit da bude na ogradi. Ja bi bio najsretniji kada bi na ogradi opet bili transparenti kvartova ali nema ko stati i predstavljati taj transparent i to je žalosno.Harry_Mata_Harry wrote: ↑Wed Oct 28, 2020 11:07 pmtamo negdje 2003.-2007. su se nosili transparenti iza kojih je znalo biti 3-4 ljudi...
HNL
-
- Reactions:
Re: HNL
Svuda ćemo pšenicu posijat! 

Rješenje svega je reć "ovo je žalosno, nema ljudi, svi su vani". Treba svako krenuti od sebe ako želi da grupa bude jača. Ne da se nekog poziva ili proziva, svako neka da svoj doprinos pa ćemo vidjeti gdje smo. Lokalni tovari su kao i većina onih dolje obične pičketine i dupelizci. Uhvatiš ih nasamo, odmah se useru...
Osijek, Bog i mi nepobijedivi!
- ljubica sataraš
- Reactions:
Šta se tamo uvjek događa, jedno vrijeme im var malo malo nije radio, a sad ni prijenos ne ide? 

- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Takoo jeeeee!!
Tvoja me pjesma uči da još nisam izgubljen, da se još malo mučim pa ću biti nagrađen...

- Centarhalf
- Reactions:
Tko prati shvatit će
Glupani gube od Istre, dobrodošlica novom predsjedniku

Glupani gube od Istre, dobrodošlica novom predsjedniku

EUROPOOO PAZI SE, OSJEČANI DOLAZEEEEE !!!