Hvala...egoskop wrote: ↑Thu Nov 26, 2020 6:25 pmNaravno da će mnogi nastaviti s aktivnostima ili kod kuće ili običnim trčanjem vani, ali nekima treba motivacija u treningu i zato plate čovjeka u nekom sportskom centru da vježbaju pravilno i onako kako je najbolje za njih.....ovako ovim mjerama generalno dajemo krivi primjer. U crkvu se može, ali vježbati i jačati imunitet i ne baš. To je rizično. Podrška svim vlasnicima sportskih centara kao i onim nešto starijim ljudima koji su se odvažili i idu u fitness centre kako bi se osjećali bolje.
HNL
Re: HNL
Pa bas to,ides zbog sebe i radit ces dalje kod kuce sve sto mozes (iako ja sve radim sam i od kuce,ne treba mi nikakav motivator i trener da mi pokazuje kako se vjezbe rade)...tu mislim na one manekene sto se idu naslikavat,ili gledat druge zene (muskarceegoskop wrote: ↑Thu Nov 26, 2020 6:25 pmNaravno da će mnogi nastaviti s aktivnostima ili kod kuće ili običnim trčanjem vani, ali nekima treba motivacija u treningu i zato plate čovjeka u nekom sportskom centru da vježbaju pravilno i onako kako je najbolje za njih.....ovako ovim mjerama generalno dajemo krivi primjer. U crkvu se može, ali vježbati i jačati imunitet i ne baš. To je rizično. Podrška svim vlasnicima sportskih centara kao i onim nešto starijim ljudima koji su se odvažili i idu u fitness centre kako bi se osjećali bolje.
Najjaci su mi oni sto krenu na proljece po teretanama,kao ljeto ce pa se idemo isklesat
skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
Svršavanje medija na Brunu Petkovića - loading! Nema veze što je samo ubacio loptu u prazan gol.. Sad će mašinerija odradit svoje , "povratak maestralnog Petkovića" 

Bijelo-plava birtija : https://www.facebook.com/birtija.nk.osijek/ 

- bushwacker
- Reactions:
Ajoj, sad kada ovu maestralnu igru našeg Brune vidi PSG ili City,ima da sjedne ponuda od nekoliko desetaka milijuna.
Ne može svatko zabiti ovakvu golčinu...
Kad svijetla gasnu, i mjesec se pojavi mlad,
na obali Drave umoran odmara grad!
na obali Drave umoran odmara grad!
nisam gledao fala bogu, a recite jel prasičko skvičao??bushwacker wrote: ↑Thu Nov 26, 2020 8:57 pmAjoj, sad kada ovu maestralnu igru našeg Brune vidi PSG ili City,ima da sjedne ponuda od nekoliko desetaka milijuna.
tražit će on ponovo gačice od brune da mu pošalje one stare su izlapile...
sve se da riješit... eo kako to ide u niđezemskoj:zrile29 wrote: ↑Thu Nov 26, 2020 6:29 pmHvala...egoskop wrote: ↑Thu Nov 26, 2020 6:25 pmNaravno da će mnogi nastaviti s aktivnostima ili kod kuće ili običnim trčanjem vani, ali nekima treba motivacija u treningu i zato plate čovjeka u nekom sportskom centru da vježbaju pravilno i onako kako je najbolje za njih.....ovako ovim mjerama generalno dajemo krivi primjer. U crkvu se može, ali vježbati i jačati imunitet i ne baš. To je rizično. Podrška svim vlasnicima sportskih centara kao i onim nešto starijim ljudima koji su se odvažili i idu u fitness centre kako bi se osjećali bolje.
Ja sam u Škotskoj ušao u crkvu i mislio da je pretvorena u restoran, kad ono neki noćni bar u horror stilu.Kempes wrote: ↑Thu Nov 26, 2020 10:33 pmsve se da riješit... eo kako to ide u niđezemskoj:zrile29 wrote: ↑Thu Nov 26, 2020 6:29 pmHvala...egoskop wrote: ↑Thu Nov 26, 2020 6:25 pm
Naravno da će mnogi nastaviti s aktivnostima ili kod kuće ili običnim trčanjem vani, ali nekima treba motivacija u treningu i zato plate čovjeka u nekom sportskom centru da vježbaju pravilno i onako kako je najbolje za njih.....ovako ovim mjerama generalno dajemo krivi primjer. U crkvu se može, ali vježbati i jačati imunitet i ne baš. To je rizično. Podrška svim vlasnicima sportskih centara kao i onim nešto starijim ljudima koji su se odvažili i idu u fitness centre kako bi se osjećali bolje.