Ma jebes njih,ali on je paklen igrac!
HNL
Re: HNL
Potpuno legitimno.
Bjelica je u Sportskima govorio upravo o tome da za Žapera još nismo odradili marketing. Očekujem uskoro slično od Bjelice za Žapera.
- Reactions:
Tvoja me pjesma uči da još nisam izgubljen, da se još malo mučim pa ću biti nagrađen...

- bushwacker
- Reactions:
Ma jebeš njih, ne znaju napisati pjesmu ni da se rimuje

Kad svijetla gasnu, i mjesec se pojavi mlad,
na obali Drave umoran odmara grad!
na obali Drave umoran odmara grad!
- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Ali ne mozes se ne iznervirati, navijaci pomazu stradalim podrucjima, organiziraju se maksimalno, odlaze na terene, stvaraju pravu pozitivnu sliku kakva i je u stvarnosti i onda ovi splitski debili izbace ovakvu pjesmu, degutantno. Zalosno je da je to sluzbeni kanal Torcide za pjesme. Spominje se gutanje sinova u mraku, uplakane majke i otvaranje glava. Kada malo bolje razmislim i poklapa se s njima, zgazi slabijeg i bjezi od sebi ravnih... Dobro su se opisali... Dno dna, protivno svakom navijackom kodeksubushwacker wrote: ↑Fri Jan 15, 2021 10:05 pmMa jebeš njih, ne znaju napisati pjesmu ni da se rimuje![]()
![]()
![]()
![]()
Tvoja me pjesma uči da još nisam izgubljen, da se još malo mučim pa ću biti nagrađen...

- Centarhalf
- Reactions:
Prva zelja nove uprave Hajduka na mjestu trenera je bivsi trener Sporting Lisabona - Jorge Fernandes Silas. Vodio Sporting 6 mjeseci uz 1,86 osvojenih bodova po utakmici, a prije toga 2 sezone Belenenses gdje je imao 1,13 osvojenih bodova po utakmici.
Meni to djeluje kao nista posebno, cak mi se onako na prvu cini i da bi bilo dobro za nas da im takav neki dodje, jer dok se on prilagodi tamo i dok se upozna s HNL-om, vec ce biti bivsi s obzirom na kadar koji bi mu bio na raspolaganju
Meni to djeluje kao nista posebno, cak mi se onako na prvu cini i da bi bilo dobro za nas da im takav neki dodje, jer dok se on prilagodi tamo i dok se upozna s HNL-om, vec ce biti bivsi s obzirom na kadar koji bi mu bio na raspolaganju

EUROPOOO PAZI SE, OSJEČANI DOLAZEEEEE !!!