HNL
Re: HNL
Kako kenjas

Nisu nas pokidali ko masnu krpu nego su iskoristili nase gluposti...i da, Gorica ni u paralelnom svemiru ne bi mogla konkurirati za vrh. Moraju oni jos dugo biti dio prve lige.
On je iznad svih i svakoga! NKOS!
- bushwacker
- Reactions:
E Kule Kule....

Kad svijetla gasnu, i mjesec se pojavi mlad,
na obali Drave umoran odmara grad!
na obali Drave umoran odmara grad!
- bijelo-plavi1988
- Reactions:
Pa i nije im prvi kiks, vec su igrali nerijeseno sa Istrom i Lokomotivom i izgubili od Belupa, sve tri utakmice kod kuce, a sa Rijekom jos nisu igrali. U iducih dva kola igraju sa Dinamom kod kuce i Rijekom u gostima te imaju utakmicu manje sa Rijekom.
Moj Osijek pun je sunca,
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
oni su prema rasporedu, da se drže rasporeda po kolima, prvo trebali odraditi nadoknadu s hajdukom kod kuće, nakon toga u gostima s dinamom, pa s goricom u gostima, pa sa istrom u gostima...gunners wrote: ↑Tue Jan 19, 2021 8:50 pmOni imaju jako puno utakmica za odigrati, a nemaju široku klupu. I više im odgovara gostovati na Maksimiru nego u Koprivnici. Približit će nam se, ali neće nas prestićibijelo-plavi1988 wrote: ↑Tue Jan 19, 2021 8:41 pm10 bodova vise od Rijeke, a oni 4 utakmice manje. Nema sanse da oni izdrze u takvome ritmu i ocekujem da ce poceti jako padati za neka 3,4 tjedna, taman prije utakmica sa nama u prvenstvu i kupu. Mada me ne bi iznenadilo da vec protiv Varazdina kiksaju sada u subotu.![]()
a kako su oni sebi namjestili? prvo da, ovako odmorni i nakon priprema idu odmah na gostovanje kod dinama, nakon toga za tjedan dana, nakon gostovanja u vž imaju "gostovanje" protiv istre, znači prvo teško gostovanje, pa dva lakša, umjesto da su prvo odigrali s hajdukom kod kuće danas (koliko god ovi bili pušiona, to je ipak teška utakmica) pa bi imali gostovanje u vž, pa gostovanje u maksimiru za tjedan dana... a prije redovnog kola s goricom... ali neee, kontaju "zašto da imamo tako teške utakmice, idemo prvo jednu tešku, pa onda istru koja je lakša (umjesto dinama), a prije utakmice s goricom..."
venecijanci i njihovi trikovi i stariji braco koji pruža infrastrukturu.
- bijelo-plavi1988
- Reactions:
Upravo tako, ma uopce ne moramo nikoga drugoga gledati osim Dinama koji nam je jedini konkurent ove godine, a ubrzo ce se to i pokazati, jer i Rijeka, a pogotovo Gorica mogu par utakmica bljesnuti, ali ce i kiksati protiv Varazdina, Istre, Lokomotive...
Moj Osijek pun je sunca,
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
egoskop wrote: ↑Tue Jan 19, 2021 9:09 pmNisu nas pokidali ko masnu krpu nego su iskoristili nase gluposti...i da, Gorica ni u paralelnom svemiru ne bi mogla konkurirati za vrh. Moraju oni jos dugo biti dio prve lige.
Otisao im je trener pa nikad necemo znati, ali tvoj hejt je pretjeran orema njima