HNL
Re: HNL
i čist penal na Bobanu nije svirao.k_u_k_a wrote: ↑Sat Jan 23, 2021 7:44 pmTo je to, upalila se masinerija. Od sada ocekujte sve nicije lopte, aute, kornere, faule da ce se suditi za dinamo. Sjetite se kad smo ih nakon 100 godina dobili u maksimiru, kad je Joka zabio u 2. minuti, sudac (isti ovaj Zebec) nam 88 minuta NIJE DAO IGRATI NOGOMET. E, mislim da cemo tako nesto gledati na dinamovim utakmicama dok smo god nekakva prijetnja.
Rijeka, kad je bila prvak, je igrala najljepsi i takticki najbolji nogomet, po meni su bili najmanje 30% bolji od dinama i na kraju su osvojili prvenstvo sa samo 2 boda vise od zagrebacke zlocinacke organizacije!
Kako se na malim utakmicama osvajaju prvenstva, tako se i malim "pogreskama" dobivaju utakmice. Nazalost, tu VAR-a nema.
Sretno nam bilo!
a ona utakmica kada smo vodili 1:0, Malenica skinuo penal i onda kada je u 90 i nekoj minuti trebao biti korner za nas jer je ona ćelava bedevija lecjaks igrao glavom pa to nisu dosvirali i onda je isti kurac bilo nekakva lopta u bunar nekakvo naše šeprtljavljenje i u sudačkoj nadoknadio oni izjednačili.
-
- Reactions:
Bio sam na toj utakmici koju spominješ. Sjećam se da se zapad smijao na neke odluke u korist Dinama.k_u_k_a wrote: ↑Sat Jan 23, 2021 7:44 pmTo je to, upalila se masinerija. Od sada ocekujte sve nicije lopte, aute, kornere, faule da ce se suditi za dinamo. Sjetite se kad smo ih nakon 100 godina dobili u maksimiru, kad je Joka zabio u 2. minuti, sudac (isti ovaj Zebec) nam 88 minuta NIJE DAO IGRATI NOGOMET. E, mislim da cemo tako nesto gledati na dinamovim utakmicama dok smo god nekakva prijetnja.
Rijeka, kad je bila prvak, je igrala najljepsi i takticki najbolji nogomet, po meni su bili najmanje 30% bolji od dinama i na kraju su osvojili prvenstvo sa samo 2 boda vise od zagrebacke zlocinacke organizacije!
Kako se na malim utakmicama osvajaju prvenstva, tako se i malim "pogreskama" dobivaju utakmice. Nazalost, tu VAR-a nema.
Sretno nam bilo!
ludo se nadam da bi hajduk mogao otkinuti bod protiv njih samo zato što Tramezzani ne puši spike o "hajdučkom nogometu" pa će kontam opaliti neki catenaccio i loviti kontre. dinamo igra za kurac, usijane mainstream dinamove glavice prodaju bajke o nekom atomskom dinamu...
- bijelo-plavi1988
- Reactions:
Misko i Mamic, jebu se Misko i Mamicbijelo-plavi1988 wrote: ↑Tue Jan 19, 2021 8:41 pm10 bodova vise od Rijeke, a oni 4 utakmice manje. Nema sanse da oni izdrze u takvome ritmu i ocekujem da ce poceti jako padati za neka 3,4 tjedna, taman prije utakmica sa nama u prvenstvu i kupu. Mada me ne bi iznenadilo da vec protiv Varazdina kiksaju sada u subotu.

Moj Osijek pun je sunca,
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
-
- Reactions:
Na proslavi titule prvo pjevamo Jedan je Bjelica Nenad, a onda ovobijelo-plavi1988 wrote: ↑Sat Jan 23, 2021 7:57 pmMisko i Mamic, jebu se Misko i Mamicbijelo-plavi1988 wrote: ↑Tue Jan 19, 2021 8:41 pm10 bodova vise od Rijeke, a oni 4 utakmice manje. Nema sanse da oni izdrze u takvome ritmu i ocekujem da ce poceti jako padati za neka 3,4 tjedna, taman prije utakmica sa nama u prvenstvu i kupu. Mada me ne bi iznenadilo da vec protiv Varazdina kiksaju sada u subotu.![]()
![]()
![]()