HNL
Re: HNL
- Reagirali smo na jednu odluku suca gdje je domaća klupa bila nekorektna i krenuli su verbalno na nas. Ne vidim razloga za to, ali razumijem kolegu Stipića, ipak je u deficitu s bodovima u odnosu na ulaganja koje Belupo iz godine u godinu troši – rekao je Rendulić. 

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijes ... u-CqC9xIYw
Kada Dinamo dođe, samo se naguzi, a Mamić će stati iza.
Jebala vas sve Gorica, simpatični moj kurac!
Kada Dinamo dođe, samo se naguzi, a Mamić će stati iza.

Jebala vas sve Gorica, simpatični moj kurac!

On je iznad svih i svakoga! NKOS!
Ko kaze da su bili studentiHarry_Mata_Harry wrote: ↑Sat Feb 20, 2021 8:41 amKada se studenti okupe i cugaju u Campusu sve ok, a za navijace jedva čekaju da počnu pisati prijavedrvoznanja wrote: ↑Sat Feb 20, 2021 8:30 amhttps://sib.net.hr/vijesti/osijek/39840 ... romatrala/
Stotine mladih okupilo se u kampusu, policija mirno promatrala.
Stavljam ovo u temu HNL jer, svi već znamo, neka okupljanja su dopuštena, neka nisu.
Pustite nas na tribine!![]()

- bijelo-plavi1988
- Reactions:
Pa oni izgleda MORAJU prodati Dinamu sve sto Dinamo trazi, eto sam predsjednik Gorice kaze da nije uspio ispregovarati postotak od sljedece prodaje, ali im je svejedno prodao igrace. I kako to da su za Dinamo odstetni zahtjevi drukciji nego za druge klubove, toliko o toj Gorici.
Upravo ovo sto je egoskop napisao:
Moj Osijek pun je sunca,
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
Pa u kojem svijetu ljudi žive? Klub koji je prošle godine bio "ugodno iznenađenje" i skoro izborio europska natjecanja, ove godine u samom vrhu, ima gori omjer s dinamom od Lokomotive, 10 utakmica, 1 neriješena. 

- bijelo-plavi1988
- Reactions:
I usput svi sasvim slucajno navijaju za Dinamo i najveca im je zelja tamo zaigrati.
Moj Osijek pun je sunca,
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.