HNL
- Centarhalf
- Reactions:
Re: HNL
Ja krenuo gledat taj dio o nama i nakon 3 minute ugasio.

EUROPOOO PAZI SE, OSJEČANI DOLAZEEEEE !!!

Ajde šta se pjenite, ne bježe od toga da su navijači svojih klubova i tako su se postavili. Pa mi rugamo 10x gore sve ostale klubove.
Istina je da smo ih više razbili na onoj tekmi gdje smo legli 4:1 nego sad i sam je to rekao a udario je i po zajedničkom neprijatelju, Sportskim novostima koji jedu govna. Kad smo ih ubili igrom u maximiru bio je moćni dinamo dobii sa 4 1 a sad traže neke penale i forsiraju glupe teze zbog Mamića.
A navijački je opet logično popizdit na dinamove simpatizere koji zbog trenera navijaju za nas
Istina je da smo ih više razbili na onoj tekmi gdje smo legli 4:1 nego sad i sam je to rekao a udario je i po zajedničkom neprijatelju, Sportskim novostima koji jedu govna. Kad smo ih ubili igrom u maximiru bio je moćni dinamo dobii sa 4 1 a sad traže neke penale i forsiraju glupe teze zbog Mamića.
A navijački je opet logično popizdit na dinamove simpatizere koji zbog trenera navijaju za nas
Sta se pjenimoTominho wrote: ↑Wed Nov 25, 2020 12:27 pmAjde šta se pjenite, ne bježe od toga da su navijači svojih klubova i tako su se postavili. Pa mi rugamo 10x gore sve ostale klubove.
Sta bi trebali im pusit k... i ne ih kritizirat. pogotovo poslije takovog konstantnog komentiranja svega oko naseg kluba.navikli metiljavci da ih se tetoši u komentarima,cim ih malo iskritiziras odma si uobrazen.

skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Meni je to simpatično gledat a ujedno i satisfakcija. Promjenio sam dosta misljenne o tom podcastu, na bolje... Svoji su!Tominho wrote: ↑Wed Nov 25, 2020 12:27 pmAjde šta se pjenite, ne bježe od toga da su navijači svojih klubova i tako su se postavili. Pa mi rugamo 10x gore sve ostale klubove.
Tvoja me pjesma uči da još nisam izgubljen, da se još malo mučim pa ću biti nagrađen...

- bijelo-plavi1988
- Reactions:
Suker kupuje travu HajdukovcimaKempes wrote: ↑Tue Nov 24, 2020 4:26 pmhttps://sportnet.rtl.hr/vijesti/545190/ ... -travnjak/
"Jakobušić: 'Ako će Poljud u sljedećih nekoliko godina biti primarni dom reprezentacije, logično je da HNS uloži u travnjak'"
aahahahaha... koji jazavci... kad je HNS nudio ovi odbili iz dišpeta! sada traže da HNS plati...
a to su bili novci od uefe hahaha

Moj Osijek pun je sunca,
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
- Centarhalf
- Reactions:
Tko zeli jahati tetu Vlastu, prvo mora dobro nahraniti i izmanipulirati krupnu telad. E onda kad pocnu jahati tetu Vlastu, onda imaju podrsku krupne teladi koja rastera sitnu stoku. A dobro je znano da je najkrupniju telad najlakse izmanipulirati.
Last edited by Centarhalf on Thu Nov 26, 2020 6:51 pm, edited 1 time in total.

EUROPOOO PAZI SE, OSJEČANI DOLAZEEEEE !!!