15.k. Inter - Osijek (3.11.)

Službene, prijateljske, utakmice mlađih kategorija..
User avatar
gunners
Site Admin
Reactions:
Posts: 10306
Joined: Fri May 15, 2009 11:06 pm

Re: 15.k. Inter - Osijek (3.11.)

Post by gunners » Mon Nov 06, 2017 9:21 pm

Nadam se da se zezate :cool:

User avatar
LUDI-OS
Reactions:
Posts: 3555
Joined: Thu Jan 14, 2010 4:16 pm

Re: 15.k. Inter - Osijek (3.11.)

Post by LUDI-OS » Mon Nov 06, 2017 9:23 pm

Cuj...da ima jaja veca od makovog zrna napisano bi mi rekao u 4 oka...ovako moze skrivajuci se iza nicka na forumu!

User avatar
navijac_osijeka
Reactions:
Posts: 4538
Joined: Sun May 16, 2010 11:56 pm

Re: 15.k. Inter - Osijek (3.11.)

Post by navijac_osijeka » Tue Nov 07, 2017 12:03 am

Kempes wrote:
Mon Nov 06, 2017 2:58 pm
SamoOsijek wrote:
Mon Nov 06, 2017 1:42 pm
Kempes, praviš malo famu oko tog probijanja bunkera i zatvorene igre protivnika. Po tome kako ti pišeš ispada da tu nema pomoći, da nitko ne zna igrati protiv zatvorenog protivnika pa eto ne trebamo ni mi. A to apsolutno nije točno.
U svim ligama svijeta, manje-više, slabiji protivnik protiv boljeg igra zatvoreniju formaciju pa opet uz većini slučajeva bolji pobjedi, pronađe način. Bilo stalnim pritiskom, bilo igrom, kombinatorikom, prekidom..., ali ipak pobijedi.
Ti si stvaranje i organizaciju igre protiv zatvorene formacije i ekipe koja se organizirano brani stavio na neki pijedestal gdje moraš biti neki veliki genijalac da znaš postaviti ekipu protiv toga. Pa nije to baš kvantna fizika ako u svakoj ligi određene ekipe rješavaju te probleme, manje ili više uspješno.
čemu meni držiš prodike, meni nemoraš objašnjavati ništa, neka on odgovori. volio bi čuti njega. ja sam svoje stavove u svezi toga iznjeo i rekao sam da treba puno vremena i rada. nitko od vas nezna točno kako pizda funkcionira, ali samo znate da treba biti tijesna i vlažna. tako i percipirate nogomet, a treba biti motorika, kombinatorika, a treba samo ovako ili samo onako. i ja znam jebeno kako bi teleportacija trebala funkcionirati, neka materija se dezintegrira na jednom mjestu, i ponovo reingegrira na drugom mjestu, odnosno prostoru i vremenu. ajmo švedske pičke dajte mi tog nobela jebemu krv, kako vam nije jasno, dajte amo tih milijun dolara upravo sam vam rekao kako teleportacija funkcionira.

tako i vi, samo treba ovo, samo treba ono, kao da je u pitanju kako israt govno, pa samo stisni, ako ne stiščeš dovoljno ti negineš dovoljno na wc daski da se isereš, ne nosiš s ponosom tu majcu na sebi, nisi dovoljno napaljen da se isereš, imaš seljoberski mentalitet jer kad imaš sraćku odma se isereš, a kad zapeče onda zakažeš. ne boriš se dovoljno i biraš wc školjke u kojima ćeš se israt, a na kojima nećeš, treba ti psiholog jer kad je u pitanju veliko govno koje trebaš israt, uvijek zakažeš. i uvijek tražiš izgovor ako se ne uspiješ israt, da je neonska cijev trepetala dok si srao, a ti voliš gledat u plafon dok sereš, da je wc papir bio hrapav, pa se namjerni nisi isro zbog toga, da ne smrdi dovoljno kao u tvom wcu kod kuće, pa u gostujućem se ne možeš dati sve od sebe kad se trebaš israt.

tako većina ovdje doživljava nogomet, samo ih treba stisnut, samo treba ovo, samo treba stvorit šanse, samo treba zabiti golove, samo treba trčati... SAMO.

a u nogometu se sve na kraju svodi na taj jedan zadnji pas i udarac prema golu. sve ovo prije toga je teoretiziranje i filozofiranje.
ajmeeee vrištim.
teleportacija, govna, gostujući wc-i, wc papiri. :rotfl:
ZORAN ZEKIĆ - HEROJ, A NE ZLOČINAC!!

User avatar
wlatz
Reactions:
Posts: 885
Joined: Sun May 17, 2009 7:54 pm

Re: 15.k. Inter - Osijek (3.11.)

Post by wlatz » Tue Nov 07, 2017 12:25 pm

Ne želim uzimati stranu, ali moderator na forumu se ne bi smio ovako ponašati.

Barem ne ako je ideja imati ozbiljan forum.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests