Reprezentacija
Re: Reprezentacija
Oće ovaj idiot shvatiti da protiv lošijih ekipa Barišić mora igrati samo zbog centaršuta?
Osijek, Bog i mi nepobijedivi!
kako da igra kad je ozlijeđen?
hocu reci, moguce da zbog toga nije ni igrao zadnje dvije.
"Moj Osijek pun je sunca, uz Dravu miran i tih, za mene ostat' će uvijek najljepša pjesma i stih!"
Drago mi je sto su nam uzeli utakmicu
1. ovakva nam reprezentacija ne treba.
2. da ne zaboravimo sa kim imamo posla. HNS na dozivljava samo onliko koliko mora, nista vise.
1. ovakva nam reprezentacija ne treba.
2. da ne zaboravimo sa kim imamo posla. HNS na dozivljava samo onliko koliko mora, nista vise.
Bis dass der Tod uns scheidet | Ultras ticken anders, ultras leben anders!
-
- Reactions:
Mene je sad raspizdila ova vijest.
Ali ne samo zato što neće doći tu, nego zbog kontinuiranog diskriminiranja istoka slavonije, naglasak Osijek.
Svjetsko prvenstvo u rukometu, moderna, lijepa dvorana, sve ima sve uredno, hoće se igrati u os? NE, ajmo dat tamo nekom varaždinu il poreču jer je u poreču more pa eto.
Tenis, trebaju svjetska imena doći, ljudi se hajpali idemo ih gledat, NE eto vam kurac.
Nogomet, a nećemo ajmo u Rijeku ko još u tom osijeku živi.
Projekti raznorazni? Može svuda samo ne u osijek.
Prokleti bili dabogda tko god gleda samo svoje a ne i tuđe, jebena centralizirana država sad bi da se može proglasio osijek glavnim gradom pa bi vidili drugi šta znači ignorirat ostatak hrvatske.
Sad nedaj bože, ali ako i onaj WRC što treba doć tu neš se priča ne dođe ili odustanu bye bye hrvatska, osijek, nećete više
Ali ne samo zato što neće doći tu, nego zbog kontinuiranog diskriminiranja istoka slavonije, naglasak Osijek.
Svjetsko prvenstvo u rukometu, moderna, lijepa dvorana, sve ima sve uredno, hoće se igrati u os? NE, ajmo dat tamo nekom varaždinu il poreču jer je u poreču more pa eto.
Tenis, trebaju svjetska imena doći, ljudi se hajpali idemo ih gledat, NE eto vam kurac.
Nogomet, a nećemo ajmo u Rijeku ko još u tom osijeku živi.
Projekti raznorazni? Može svuda samo ne u osijek.
Prokleti bili dabogda tko god gleda samo svoje a ne i tuđe, jebena centralizirana država sad bi da se može proglasio osijek glavnim gradom pa bi vidili drugi šta znači ignorirat ostatak hrvatske.
Sad nedaj bože, ali ako i onaj WRC što treba doć tu neš se priča ne dođe ili odustanu bye bye hrvatska, osijek, nećete više

A možda smo se nekom malo zamjerili?
Iskreno se nadam
Bis dass der Tod uns scheidet | Ultras ticken anders, ultras leben anders!
Naslov u jutarnjem: "SADA JE I SLUŽBENO Evo zašto su najbolji hrvatski navijači ostali bez jedne od najvažnijih utamica Vatrenih u kvalifikacijama".
Svaka cast na objektivnosti...
Svaka cast na objektivnosti...

"Moj Osijek pun je sunca, uz Dravu miran i tih, za mene ostat' će uvijek najljepša pjesma i stih!"