Reprezentacija
Re: Reprezentacija
pa stoka da znao sam da ce bit neki tađahistan i sl.
...a dobro stvarno nam je travnjak u jajetu,neznam zasto to vec vise ne saniraju

skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
sad sam čuo da je lihtenštajn navodno u vinkovcima. nije daleko...
Üdvözöljük a magyar barátainkat!
u repku pozvani strinić i dujmović...za strinića razumijem jer je lijevi bek ali dujmovic
...mislim da je vida daleko prije zasluzio priliku od dujmovića...čak i neki hajdukovci na forumima pisu da je vida zasluzio priliku !

jebeš mi sve nogomet stvarno pratim ali who the fuck is tomislav dujmović :?:nemesis wrote:u repku pozvani strinić i dujmović...za strinića razumijem jer je lijevi bek ali dujmovic...mislim da je vida daleko prije zasluzio priliku od dujmovića...čak i neki hajdukovci na forumima pisu da je vida zasluzio priliku !
Üdvözöljük a magyar barátainkat!
- white wereucha
- Reactions:
Ljokomotiv MOCKBAM.K. wrote:jebeš mi sve nogomet stvarno pratim ali who the fuck is tomislav dujmović :?:nemesis wrote:u repku pozvani strinić i dujmović...za strinića razumijem jer je lijevi bek ali dujmovic...mislim da je vida daleko prije zasluzio priliku od dujmovića...čak i neki hajdukovci na forumima pisu da je vida zasluzio priliku !
22.12.1954 - VINKO COCE - 27.10.2013.
Ovo je jod jedan veliki poraz HNSa. Pa ljudi, sta nam donosi utakmica protiv Lichenstaina (ili kako se vec pise).
Ovo sto je Slaven rekao da je dobro igrati protiv takvih da se isporbaju neki igraci je totalna glupost jer sta imas gledati Dujmovica, Ilicevica i slicne protiv takvih suparnika, bolje idi na trening klubova i pogledaj "Zute" protiv "plavih"!!!
Ovo sto je Slaven rekao da je dobro igrati protiv takvih da se isporbaju neki igraci je totalna glupost jer sta imas gledati Dujmovica, Ilicevica i slicne protiv takvih suparnika, bolje idi na trening klubova i pogledaj "Zute" protiv "plavih"!!!
Jel to onaj Dujmović kojeg je Uzelac opalio?
a zna li se di bi se mogle kupit karte za to?
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... k_id=15354
ovo je stvarno SRAMOTA da nema vece,kakve on debile zove na vidinu poziciju,bilicu srami se

ovo je stvarno SRAMOTA da nema vece,kakve on debile zove na vidinu poziciju,bilicu srami se

vjerujem da vida ili lovren(vjerovatno on) nisu pozvani zbog obaveza u maldoj repcinemesis wrote:http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... k_id=15354
ovo je stvarno SRAMOTA da nema vece,kakve on debile zove na vidinu poziciju,bilicu srami se![]()
![]()