BOMBA - Bjelica je prva i ozbiljna zelja novog predsjednika !
-
- Reactions:
Re: BOMBA - Bjelica je prva i ozbiljna zelja novog predsjednika !
Baš gledam ovaj dokumentarac što sada ide (opet) o osvajanju srebra iz Rusije, Junaci našeg doba.
Kaže Dalić, u nekom sažetku svoje karijere, da je nakon Varteksa osjetio potrebu da prihvati ponudu iz Saudijske Arabije, u klubu koji je tek ušao u ligu, za nikakve uvjete. Kaže da je osjetio da u HNL-u neće dobiti pravu priliku.
Ajmo pronaći nekoga kome se isplati dati prilika!
Kaže Dalić, u nekom sažetku svoje karijere, da je nakon Varteksa osjetio potrebu da prihvati ponudu iz Saudijske Arabije, u klubu koji je tek ušao u ligu, za nikakve uvjete. Kaže da je osjetio da u HNL-u neće dobiti pravu priliku.
Ajmo pronaći nekoga kome se isplati dati prilika!
Pa jebote ti si rekao ne navijam za klub zbog trofeja, ocito da ovdje nitko to ne radi, ali cilj sporta je pobijediti, a nasem klubu to ne polazi od 1947 za rukom, ajmo probat to promijenit.Rajnus wrote: ↑Mon Jul 27, 2020 9:25 pmPa dobro onda nas može i Cetnik mihajlovic trenirat ako će to zadovoljiti glad za pobjedom. Ne kužim i dalje čemu dvostruka mjerila. Ili su ti bitne neke stvari ili nisu. Onda poljubimo Mamica u šupak ko i Rijeka i bit će kupova i prvenstvo tu i tamo. Što glumatamo onda.russell wrote: ↑Mon Jul 27, 2020 9:15 pmUsrat cu se od patetike, pa navijamo da navijemo klub do pobijede, jebemumater kakav si ti navijac ili sportas ako ne zelis pobjedu, pa kad budem dijete imao uklizat cu mu u dvoristu kad budemo igrali nogoš.
A i mogu zavrnit retoriku, ako ti je do romantike, mani se mađarskih tajkuna i gledaj livanu
A ako su cetnik mihajlovic i mamic paralele koju cemo povuc s bjelicom, onda ti i ja ne mozemo nastavit ovaj razgovor jer prerazlicito vidimo stvari, a i za sve nas je bolje da ne dolazi
Ti se salis ovo za bjelicu i Mamica. Sad mi je sve jasno.russell wrote: ↑Mon Jul 27, 2020 9:30 pmPa jebote ti si rekao ne navijam za klub zbog trofeja, ocito da ovdje nitko to ne radi, ali cilj sporta je pobijediti, a nasem klubu to ne polazi od 1947 za rukom, ajmo probat to promijenit.Rajnus wrote: ↑Mon Jul 27, 2020 9:25 pmPa dobro onda nas može i Cetnik mihajlovic trenirat ako će to zadovoljiti glad za pobjedom. Ne kužim i dalje čemu dvostruka mjerila. Ili su ti bitne neke stvari ili nisu. Onda poljubimo Mamica u šupak ko i Rijeka i bit će kupova i prvenstvo tu i tamo. Što glumatamo onda.russell wrote: ↑Mon Jul 27, 2020 9:15 pmUsrat cu se od patetike, pa navijamo da navijemo klub do pobijede, jebemumater kakav si ti navijac ili sportas ako ne zelis pobjedu, pa kad budem dijete imao uklizat cu mu u dvoristu kad budemo igrali nogoš.
A i mogu zavrnit retoriku, ako ti je do romantike, mani se mađarskih tajkuna i gledaj livanu
A ako su cetnik mihajlovic i mamic paralele koju cemo povuc s bjelicom, onda ti i ja ne mozemo nastavit ovaj razgovor jer prerazlicito vidimo stvari, a i za sve nas je bolje da ne dolazi
Bis dass der Tod uns scheidet | Ultras ticken anders, ultras leben anders!
Humor me, na sta točno mislis?
Malo ste otišli daleko u tim raspravama. Treba se složit da se ne slažemo. Netko je za Bjelicu, a netko je protiv.
Sve ovisi gdje je tko podvukao liniju...
Sve ovisi gdje je tko podvukao liniju...
Liga 10 četverokružno !! Amen !
I tak ćemo ga otjerati jednom 

Jebes mi mater nekad stvarno pozelim bit jebeni neutralan gledaoc koji gleda samo 22 budale kako trce za loptom 90min i nista vise.....................al kurcina, opet dode ta subota