Nenad Bjelica
Re: Nenad Bjelica
pa bilo je i prije.
lijepo je 13.1. u hntvovom podcastu rekao da mu se javio predsjednik saveza iz poljske da ga pita u ime nekog talijana o mogucnosti vodjenja kluba tamo. on je rekao da je tek doso u osijek, tu je pod ugovorom i da ne misli ic nigdje dalje.
da bi 18.1. neko u 24h vidio taj podcast i ovu izjavu preformuliro da ga je taj poljak nazvao da dodje vodit poljsku. sklepanjem te lazne vijesti su skupili par desetaka tisuca klikova.
smijesno je to sto je bjelica upravo u tom podcastu rekao da vise voli ovakav nacin komunikacije s novinarima jer se ima video dokaz sta je rekao, a ne kad da izjavu koja se samo moze vidit pisano. pa onda novinari napisu sta hoce
ocigledno ovima u 24 sata nije problem lagat ni kada postoji video dokaz sto je neko rekao
u ovoj situaciji novinar koji je slagao vijest se zove Dubravko Miličić
lijepo je 13.1. u hntvovom podcastu rekao da mu se javio predsjednik saveza iz poljske da ga pita u ime nekog talijana o mogucnosti vodjenja kluba tamo. on je rekao da je tek doso u osijek, tu je pod ugovorom i da ne misli ic nigdje dalje.
da bi 18.1. neko u 24h vidio taj podcast i ovu izjavu preformuliro da ga je taj poljak nazvao da dodje vodit poljsku. sklepanjem te lazne vijesti su skupili par desetaka tisuca klikova.
smijesno je to sto je bjelica upravo u tom podcastu rekao da vise voli ovakav nacin komunikacije s novinarima jer se ima video dokaz sta je rekao, a ne kad da izjavu koja se samo moze vidit pisano. pa onda novinari napisu sta hoce
ocigledno ovima u 24 sata nije problem lagat ni kada postoji video dokaz sto je neko rekao
u ovoj situaciji novinar koji je slagao vijest se zove Dubravko Miličić
- DiskoVrucica
- Reactions:
A jebiga tu faktograf ne reagira...

Nakon odgledane pressice i onog što je Bjelko rekao osobno više ne strahujem da će nas napustiti prije isteka ugovora
jedino mooožda kad bi se ukazala prilika biti izbornik Hrvatske.. u svakom drugom slučaju mislim da mediji mogu prestat piskarat kako razmišlja o ovom ili onom savezu / klubu

Bijelo-plava birtija : https://www.facebook.com/birtija.nk.osijek/ 

- DiskoVrucica
- Reactions:
Ne znam zasto, ali ja njega nekak ne vidim ko trenera reprezentacije... ne zato sto mislim da je nesposoban i sl., cak dapace...nego mislim da je to nekak presporo za njega... mozda grijesimBirtijaOS wrote: ↑Thu Jan 21, 2021 12:39 pmNakon odgledane pressice i onog što je Bjelko rekao osobno više ne strahujem da će nas napustiti prije isteka ugovorajedino mooožda kad bi se ukazala prilika biti izbornik Hrvatske.. u svakom drugom slučaju mislim da mediji mogu prestat piskarat kako razmišlja o ovom ili onom savezu / klubu

- Slobodna zona
- Reactions:
Griješiš. Nedavno je rekao kako je reprezentacija najbolja odskočna daska za najbolje europske lige. A to mu je cilj.DiskoVrucica wrote: ↑Thu Jan 21, 2021 6:41 pmNe znam zasto, ali ja njega nekak ne vidim ko trenera reprezentacije... ne zato sto mislim da je nesposoban i sl., cak dapace...nego mislim da je to nekak presporo za njega... mozda grijesimBirtijaOS wrote: ↑Thu Jan 21, 2021 12:39 pmNakon odgledane pressice i onog što je Bjelko rekao osobno više ne strahujem da će nas napustiti prije isteka ugovorajedino mooožda kad bi se ukazala prilika biti izbornik Hrvatske.. u svakom drugom slučaju mislim da mediji mogu prestat piskarat kako razmišlja o ovom ili onom savezu / klubu
![]()
DiskoVrucica wrote: ↑Thu Jan 21, 2021 6:41 pmNe znam zasto, ali ja njega nekak ne vidim ko trenera reprezentacije... ne zato sto mislim da je nesposoban i sl., cak dapace...nego mislim da je to nekak presporo za njega... mozda grijesim![]()
nama su reprezentaciju obicno vodili oni treneri koji su se trebali ucit na necem pa su dobili mamicevu igracku. i onda ako su tamo polozili su otisli trenirat prave klubove. ako nisu polozili otisli su na istokSlobodna zona wrote: ↑Thu Jan 21, 2021 6:47 pmGriješiš. Nedavno je rekao kako je reprezentacija najbolja odskočna daska za najbolje europske lige. A to mu je cilj.
Slaven Bilić 2006. - 2012.
Igor Štimac 2012. - 2013.
Niko Kovač 2013. - 2015.
Ante Čačić 2015. - 2017.
Zlatko Dalić 2017. - ?
cime je ova petorka zasluzila vodit jedne od najboljih momcadi svijeta. ne govorim sto su postigli. nego cime su zasluzili doc na mjesto
bjelica je institucija za karijere ovih trenera prije preuzimanja reprezentacije
- Slobodna zona
- Reactions:
To pitaj Bjelicu kad ga vidiš, ne mene.ramzes3 wrote: ↑Thu Jan 21, 2021 9:54 pmDiskoVrucica wrote: ↑Thu Jan 21, 2021 6:41 pmNe znam zasto, ali ja njega nekak ne vidim ko trenera reprezentacije... ne zato sto mislim da je nesposoban i sl., cak dapace...nego mislim da je to nekak presporo za njega... mozda grijesim
nama su reprezentaciju obicno vodili oni treneri koji su se trebali ucit na necem pa su dobili mamicevu igracku. i onda ako su tamo polozili su otisli trenirat prave klubove. ako nisu polozili otisli su na istokSlobodna zona wrote: ↑Thu Jan 21, 2021 6:47 pmGriješiš. Nedavno je rekao kako je reprezentacija najbolja odskočna daska za najbolje europske lige. A to mu je cilj.
Slaven Bilić 2006. - 2012.
Igor Štimac 2012. - 2013.
Niko Kovač 2013. - 2015.
Ante Čačić 2015. - 2017.
Zlatko Dalić 2017. - ?
cime je ova petorka zasluzila vodit jedne od najboljih momcadi svijeta. ne govorim sto su postigli. nego cime su zasluzili doc na mjesto
bjelica je institucija za karijere ovih trenera prije preuzimanja reprezentacije

Ma, nekako indirektno, Bjelicin intervju, pomalo utopijski, vidim kao želju da ostane u Osijeku i poslije 3 godine.. "Da sam imao ovakve uvijete, možda ne bi nikad ni otišao iz Osijeka..".
Znam, znam..., rekoh utopijski..

Znam, znam..., rekoh utopijski..

Šta sad serete po bivšim izbornicima pa Igor Štimac je prije preuzimanja reprezentacije uspio uvesti klub iz prve u drugu ligu!!!
Osijek, Bog i mi nepobijedivi!
- bijelo-plavi1988
- Reactions:
I uveo Sammira u reprezentaciju kao protuuslugu sto je postao izbornik

Moj Osijek pun je sunca,
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.