Ja svakako na ovu sezonu gledam kao na pripremu za sljedeću i taj napad na naslov ali realno ukazala se prilika sad ,strašna serija pobjeda ,načeli smo ih ,nisu nas očekivali ove sezone i naravno da navijači euforično zabriju, svi smo gladni nekog trofeja.malta wrote: ↑Sun Feb 14, 2021 6:46 pmNismo, ali nitko iz kluba nije ni rekao da idemo na prvaka ove godine...mariox wrote: ↑Sun Feb 14, 2021 6:38 pmPa zasada nije jer nismo nikog u gostima dobili od jačih .Tonik wrote: ↑Sun Feb 14, 2021 6:29 pm
A cuj, u dinamu su mu ipak iskakali Orsic i Petkovic svaku bitniju tekmu, kao i Hajrovic u nekim utakmicama na pocetku. Kod nas za sada samo Mierez nekad iskoci, sto je u nasoj ligi na malim tekmama sasvim dovoljno, ali protov dinama, pa rekao bi cak i rijeke i hajduka u gostima, pa mozda i gorice, jednostavno nije dovoljno
Opet smo poletili kao u prvoj sezoni Mađara kad nas je realno posrao rezultat kao i sad. Poslije te prve sezone očekivanja navijača su narasla, a to nije pratila ni igra ni financije.
Ove godine treba biti sretan, presretan što smo u prilici boriti se za prvo mjesto, a realno sljedeće sezone otvoreno moramo napasti prvo mjesto. Ove šta bude bude u ovoj tranzicijskoj godini kad smo imali dolazaka i odlazaka kao u zadnje tri sezone zajedno...
Nenad Bjelica
Re: Nenad Bjelica
Problem je što ne znamo kakav ce dinamo bit nagodinu, mi mozda budemo duze igrali na 2 fronta, realno imamo brutalnu priliku.
Lako za to sto to "nije" cilj.
Lako za to sto to "nije" cilj.
Lako nama, ali ekipi na terenu očito nije i to se jučer vidjelo
Ma ja sam siguran da će oni ganjati to prvo mjesto već ove sezone, imaju priliku...ali nitko to nije postavio kao imperativ u ovoj sezoni. Sad kad se već pruža prilika, grist će, uopće ne sumnjam.
On je iznad svih i svakoga! NKOS!
Svašta još može biti ove sezone.
Mamić je jučer dobro rekao da njima dosta igrača ide u repku i mladu repku pa bi to trebala biti naša prednost. Zbog mlade repke bi na duže mogli ostati bez Žapera.
Mamić je jučer dobro rekao da njima dosta igrača ide u repku i mladu repku pa bi to trebala biti naša prednost. Zbog mlade repke bi na duže mogli ostati bez Žapera.
Zar zaista?Slobodna zona wrote: ↑Sun Feb 14, 2021 6:20 pm
Nekako sam dojma da smo se dobro zajebali što smo doveli Brleka a ne Mudroga. Za sada po meni Brlek nije apsolutno ništa pokazao. Kako se ono kaže, daj Bože da me demantira igrama.![]()

Sahranite ga kao i Bohara, i vratite nam Grezdu i Kamenara umjesto ova dva panja.
Pampas je Retfala!
Ljudi moji, oni nama još ovdje dolaze u zadnjem krugu. Ključno je dobivati ove "manje" utakmice, a onda kod nas ići na sve protiv Dinama. Daleko je sve to još od kraja, pa ljudi imaju samo tri boda više. Ne treba potonuti kao da zaostajemo 15, a ne 3 boda.
On je iznad svih i svakoga! NKOS!
Svatko od nas ima još po 45 bodova za osvojit odnosno ne osvojit. Ajmo dalje!

- Slobodna zona
- Reactions:
Ne znam zašto ih nazivaš panjevima? Čemu to?Maverick wrote: ↑Sun Feb 14, 2021 7:11 pmZar zaista?Slobodna zona wrote: ↑Sun Feb 14, 2021 6:20 pm
Nekako sam dojma da smo se dobro zajebali što smo doveli Brleka a ne Mudroga. Za sada po meni Brlek nije apsolutno ništa pokazao. Kako se ono kaže, daj Bože da me demantira igrama.![]()
![]()
Sahranite ga kao i Bohara, i vratite nam Grezdu i Kamenara umjesto ova dva panja.