Nenad Bjelica
- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Re: Nenad Bjelica
Bjelica nakon Šibenika 19.12.2020.: "Vjerujem u ove igrače i u ovaj kadar, to smo pokazali našim reziltatima, dolasci će biti uvjetovani eventualnim odlascima, tu ćemo odmah biti spremni reagirati, možda dođe jedan igrač, ali velikih promjena u momčadi i dolazaka igrača neće biti."
BP forum: "Bjelica očito ne planira dovoditi igrače u ovom prijelaznom roku, vjeruje kadru, možda dođe jedno ime."
Bjelica *hold my beer*: Došao 1 igrač Topčagić, Miloš, Brlek, Cheberko, Santini, Gyurcso.
BP forum: "Bjelica očito ne planira dovoditi igrače u ovom prijelaznom roku, vjeruje kadru, možda dođe jedno ime."
Bjelica *hold my beer*: Došao 1 igrač Topčagić, Miloš, Brlek, Cheberko, Santini, Gyurcso.

Tvoja me pjesma uči da još nisam izgubljen, da se još malo mučim pa ću biti nagrađen...

- bijelo-plavi1988
- Reactions:
Jel zna netko gdje tocno ima ta izjava Bjelice koja ovima bas nije sjela? Ali bas audio zapis, a ne onako kako su prenijeli novinari i stavili u naslove. Nemam zeludac slusati onoga Ljubica iliti Blazicka za siromasne, ali i on se nesto dotakao Bjelice.
Moj Osijek pun je sunca,
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Trece poluvrijeme, sazetak tekme, sam kraj. Izjava Bjelice i komentar Prasičkabijelo-plavi1988 wrote: ↑Tue Feb 16, 2021 8:34 pmJel zna netko gdje tocno ima ta izjava Bjelice koja ovima bas nije sjela? Ali bas audio zapis, a ne onako kako su prenijeli novinari i stavili u naslove. Nemam zeludac slusati onoga Ljubica iliti Blazicka za siromasne, ali i on se nesto dotakao Bjelice.
Tvoja me pjesma uči da još nisam izgubljen, da se još malo mučim pa ću biti nagrađen...

- JohnnyCash82
- Reactions:
Koja tocno? Ako oko onih 15 milijuna, to je rekao, izmedju ostalog, odmah nakon utakmice. I bas taj dio izjave su pustili na onom Stadionu, iako je prije toga govorio o samoj utakmici. Ali ne, banda sa HTVa je bas to stavila. I neka je rekao, Bjelko nije nista slagao. A Ljubic nek uci purgerski naglasak, jer s tim hercegovackim nemre bit legitmni nasljednik Zidaka i Blazicka. Nek ga braca poduce.bijelo-plavi1988 wrote: ↑Tue Feb 16, 2021 8:34 pmJel zna netko gdje tocno ima ta izjava Bjelice koja ovima bas nije sjela? Ali bas audio zapis, a ne onako kako su prenijeli novinari i stavili u naslove. Nemam zeludac slusati onoga Ljubica iliti Blazicka za siromasne, ali i on se nesto dotakao Bjelice.
NK Osijek ... It may sound like a vodka bottle that drinks you during an evening stroll in Eastern Europe... PSV-OSIJEK 0:1, OSIJEK-PSV 1:0
Greetings from Gradski Vrt Penitentiary
Greetings from Gradski Vrt Penitentiary

- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Ako je ovo deplasirano i pucanj u prazno, sto je onda tek izjava Ćurkovića o tome kako je "očito Šibenik potrošio 16 milijuna pa pobijedio na Maksimiru" 

Logika na razini djeteta u osnovnoj školiHarry_Mata_Harry wrote: ↑Tue Feb 16, 2021 8:57 pmAko je ovo deplasirano i pucanj u prazno, sto je onda tek izjava Ćurkovića o tome kako je "očito Šibenik potrošio 16 milijuna pa pobijedio na Maksimiru"![]()
Iskreno ni ja ne vidim smisao niti potrebu za tom izjavom
Mogla se i malo drugačije izreći
Mogla se i malo drugačije izreći
Malo se previše drami oko ničeg posebnog..
vidiš da svršavaju kad osijek izgubi,kad pobjedi onda samo komentiraju sažetak utakmice (ako i to) .
skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala