Nije, službeni naziv je Martina Divalta
Lőrinc Mészáros - počasni građanin
- sympathizer
- Reactions:
Re: Lőrinc Mészáros - počasni građanin
Živim na Vijencu Ramona Miereza 1c 

Mi smo našoj općini obećanje dali...
"Dok se gori bave boljima, bolji se bave sobom. Zato su i bolji" - Nenad Bjelica
Last edited by moa2 on Tue Dec 01, 2020 5:45 pm, edited 1 time in total.
Sad je jasnije kako Orban dobija toliko love od EU

Sad fino kad nam je predsjednik jucer vidio kiks dinama ,gotovo sam uvjeren da ce otvorit kesu za dovest jos 2 igraca kako bi rekao Otto i @Harry_Mata_Harry
Otvara se ogromna sansa,mislim da je i Mesaros na rubu da ejakulira po Mamicevoj faci
Otvara se ogromna sansa,mislim da je i Mesaros na rubu da ejakulira po Mamicevoj faci
skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
- Centarhalf
- Reactions:
Nisam bas tako siguran u to. Podatak da Bjelica nema na raspolaganju lovu od Majstorovog transfera za reinvestiranje u nove igrace mi izaziva odredjenu kolicinu sumnje.
I onda kad promislis da je Bjelko otkako je dosao samo za Bohara platio odstetu, a svi ostali su dosli s free-transfera (a to je nemal broj igraca - Jurcevic, Milos, Brlek, Caro, Vukovic, Topcagic) - onda bude jos vise sumnje da ima nekih ozbiljnijih ulaganja u igracki kadar.
Izgleda da prvo moramo nadoknaditi lovu koja se ulaze u stadion, a onda ce se mozda malo jace otvoriti pipa za transfere. Ovo sad jos uvijek izgleda kao carobiranje, samo sto smo dobili kudikamo boljeg carobnjaka na klupi od prijasnjih.

EUROPOOO PAZI SE, OSJEČANI DOLAZEEEEE !!!