Dresovi
-
- Reactions:
Re: Dresovi
bile su rijeci da ce se otvoriti pa sad neznam!
Ići ćemo daleko, svladat ćemo prepreke,
zbog Osijeka i Kohorte!
Samo tebe volim ja, ti si ljubav najveća,
moj Osječe, o kako volim te!
OOOOOOO
JOOOOO OSIJEKKKKKK!!!!
zbog Osijeka i Kohorte!
Samo tebe volim ja, ti si ljubav najveća,
moj Osječe, o kako volim te!
OOOOOOO
JOOOOO OSIJEKKKKKK!!!!
Hmmm, prije nekih 30 dana u SN su napisali da Osijek otvara fan shop (mislim da je pisali kao prvi HNL klub). Do sada je otvorio samo NK Zagreb a i Dinamo je jako blizu. Kako mi se cini, u Osijeku se jos ni skoro nece otvoriti fan shop.
NK Osijek je uzeo u zakup poslovni prostor, tako da...djmarac wrote:Hmmm, prije nekih 30 dana u SN su napisali da Osijek otvara fan shop (mislim da je pisali kao prvi HNL klub). Do sada je otvorio samo NK Zagreb a i Dinamo je jako blizu. Kako mi se cini, u Osijeku se jos ni skoro nece otvoriti fan shop.
fan shop će se otvoriti ili krajem ove ili početkom iduće godine...
Znam da je uzeo u zakup prostor ali po meni sve to dijeluje sve malo presporo i nezainteresirano. 

djmarac wrote:Znam da je uzeo u zakup prostor ali po meni sve to dijeluje sve malo presporo i nezainteresirano.
a čuj bolje polako pa kvalitetno nego na brzaka pa da nam fan shop slici na stranicu službenu

RBK wrote:djmarac wrote:Znam da je uzeo u zakup prostor ali po meni sve to dijeluje sve malo presporo i nezainteresirano.
a čuj bolje polako pa kvalitetno nego na brzaka pa da nam fan shop slici na stranicu službenu
E u tome imas pravo. Stranica je dizajnerski ok ali je update jaaaako los.
- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Dana 06.04.2010. u Kapucinskoj ulici bivši Champion boutique, otvara se FAN SHOP NK OSIJEK. Na otvorenju će nazočiti cijela momčad NK Osijeka sa stručnim stožerom kao i mlađe kategorije Škole nogometa NK Osijek. Program počinje u 12.00 sati malonogometnim turnirom (2 protiv 2) ispred FAN SHOPA sa nagradnim fondom Robe di Kappa. Dobro nam došli.

Tvoja me pjesma uči da još nisam izgubljen, da se još malo mučim pa ću biti nagrađen...

kako se prijaviti na turnir? i gdje je to točno? ja sam mislio da je to onaj dučan preko puta prolaza kod Swana, ali nije...
- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Ne, to ti je na samom trgu, na uglu sa Kapucinskom...u biti piše ti Robe di Cappa, ne možeš fulat....skokni pola sata prije otvorenja, upišeš se i sudjeluješ, to je otvoreno za sve,roditelje, djecu, ultrase, penziće...svi koji vole Os
Tvoja me pjesma uči da još nisam izgubljen, da se još malo mučim pa ću biti nagrađen...