Marketing NK Osijeka
Re: Marketing NK Osijeka
Ne vjerujem da je do toga, probao sam ja i preko mobilnog hotspota (na njihovoj sam mreži) pa ništa od toga. Na mobitelu mi radi bez ikakvih problema, a na laptopu mi stoji loading šta god da pokušam, a pokušao sam više toga.
Aplikacija (PC) im je općenito jednom riječju smeće, čisto sumnjam da prepoznaje tko je na kojoj mreži, a mislim da je to i protuzakonito, jer ti, a u ovom slučaju Klub, si taj proizvod, odnosno uslugu platio, prema tome ne smiju oni tu selektivno birati tko će to koristiti a tko ne, na temelju operatera kojem inače plaćaš usluge.
Aplikacija (PC) im je općenito jednom riječju smeće, čisto sumnjam da prepoznaje tko je na kojoj mreži, a mislim da je to i protuzakonito, jer ti, a u ovom slučaju Klub, si taj proizvod, odnosno uslugu platio, prema tome ne smiju oni tu selektivno birati tko će to koristiti a tko ne, na temelju operatera kojem inače plaćaš usluge.
Imam max tv to go aplikaciju na 3 TVa i na mobu i svugdje savrseno radi
Klincima se tv vrti dan noc
Klincima se tv vrti dan noc
Meni i prošle i ove godine preko laptopa sve normalno radi
Meni je proljetos radilo bez problema, a sad sranje... Ima tona, a sliku, ali doslovno sliku, dobijem jednu u cca 5 minuta.
Naravno, javio sam se tehničkoj podršci... Njih boli kurac...
Naravno, javio sam se tehničkoj podršci... Njih boli kurac...
Liga 10 četverokružno !! Amen !
Instalirao sam preko Bluestacks i naravno sada radi besprijekorno... Debili...
Liga 10 četverokružno !! Amen !
da. imo sam iste probleme kad su se prvi put vauceri pojavili. ovaj put nisam ni uzimo to besplatno legalno neg sam nastavio placat nelegalnofrnja wrote: ↑Wed Feb 10, 2021 5:27 pmJesam li ja jedini kojemu taj usrani MaxTVtogo jebeno šteka. Negledljivo. Onu rezoluciju mi prebaci u 90 % vremena prebaci na 82kbps(0x0) i čujem samo zvuk, a i on šteka. Nikako tu rezoluciju promjeniti ne mogu.
Internet mi je 150megabita od A1 i radi vrhunski non stop, tako da nije do toga.
Jel netko ima iskustva s time ?
Glednost derbija u maximiru i emisije prije i nakon će biti maximalna i ovo nam je prilika dići klub na veći level na svim razinama a najviše na marketingu ako odigramo sa mudima
Kako se to skida na smart tv? Ja se sad mučio kod lege... Na kraju mirroram moj mob
neki imaju medju aplikacijama na tv-u