Da da, ključna riječ, Već xDHarry_Mata_Harry wrote: Špekulira se da će biti već krajem ljeta, ili na jesen ove godine!!
Marketing NK Osijeka
Re: Marketing NK Osijeka
- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Jbt budite sretni da se išta otvara...ne ide to preko noći...Ivo wrote:Da da, ključna riječ, Već xDHarry_Mata_Harry wrote: Špekulira se da će biti već krajem ljeta, ili na jesen ove godine!!

Tvoja me pjesma uči da još nisam izgubljen, da se još malo mučim pa ću biti nagrađen...

pa da treba ipak dok se okreči, pa unesu stelaže i vješalice... postavi zidni sat.. ima tu posla do 2012 god... 

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... K:MEWNX:IT
ja si preko e-baya narucio ovaj sat. nekih 15ak dolara je sa dostavom. to je nekih 75kn.
naravno da je sigurno neki drlog al me fascinira sto su neki likovi u hong-kongu dali u ponudu od svih klubova u europi i nas klub.
Za 75kn moze biti i ukras i eto bas na tom se vidi kolko fali neki fan shop.
ja si preko e-baya narucio ovaj sat. nekih 15ak dolara je sa dostavom. to je nekih 75kn.
naravno da je sigurno neki drlog al me fascinira sto su neki likovi u hong-kongu dali u ponudu od svih klubova u europi i nas klub.
Za 75kn moze biti i ukras i eto bas na tom se vidi kolko fali neki fan shop.
jel zna netko sto je s onom pricom da bi PBZ trebao biti spomzor?
prolazio sam danas kraj prostora di treba biti fan shop i vidjeh unutra 2 majstora kako laganica nešta raduckaju. očito da se pokrenulo nešta
nitko ne piše kako je prošlo otvorenje.ili je debakl ili svi bjesomučno kupuju pa ih nema 

nisam bio, bojim se da je ovo prvomalta wrote:nitko ne piše kako je prošlo otvorenje.ili je debakl ili svi bjesomučno kupuju pa ih nema

i nije debakl, ali nije ni nešto spektakularno, ima kapa, šalova, dresova, podmetača za stolice na stadionu, kišobrana i tako ti rekviziti
sjetio sam se jednog pitanja dok sam tamo bio - šta kad promjenimo dobavljača dresova? u kappinoj trgovini sigurno nećemo imati dresove od npr. legee
sjetio sam se jednog pitanja dok sam tamo bio - šta kad promjenimo dobavljača dresova? u kappinoj trgovini sigurno nećemo imati dresove od npr. legee
kad sam razgovarao s vukojom rečeno je da je jedan od uvijeta za idućeg dobavljaća da potpiše višegodišnji ugovor.razlog je baš ovaj koji si naveo.