Mandzukic? Santini? Ko jos?
Transferi
Re: Transferi
"Moj Osijek pun je sunca, uz Dravu miran i tih, za mene ostat' će uvijek najljepša pjesma i stih!"
Radim u Tisku, doći ću ranije na posao samo da vidim ovaj članak jbš mi sve

Bijelo-plava birtija : https://www.facebook.com/birtija.nk.osijek/ 

Mislim da još nije javno poznato o kojim se igračima radi, ali dajem još jedno tjedan dana i onda će počet ispada van. 

On je iznad svih i svakoga! NKOS!
Ne želim griješiti dušu, možda se varam, ali iza takvih naslova se obično ne kriju imena 

Üdvözöljük a magyar barátainkat!
- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Mancea smo definitivno otpisali, ide prodaja?
Po meni je 10ka cisti prioritet a zamjena Mierezu moze svakako biti Mance, dapače, ne bih se ja tako lako njega odricao.
Osim ako se ne traži dugorocno napadacko rješenje i ne planira se otkupiti Miereza.
Ali kreativni veznjak je pod mus
Po meni je 10ka cisti prioritet a zamjena Mierezu moze svakako biti Mance, dapače, ne bih se ja tako lako njega odricao.
Osim ako se ne traži dugorocno napadacko rješenje i ne planira se otkupiti Miereza.
Tvoja me pjesma uči da još nisam izgubljen, da se još malo mučim pa ću biti nagrađen...

Harry_Mata_Harry wrote: ↑Tue Dec 22, 2020 10:01 pmMancea smo definitivno otpisali, ide prodaja?
Po njegovim izjavama nije spominjao 10-ku, samo napadača! Mozda se jednstavno nema para za 10-ku tj.potrosene su sve preko ljeta te ce to biti prioritet na kraju sezone

Ti si ljubav najveća... 

ja bi cak za pravu desetku bio voljan prodat majstora
nama nema ko iz sredine gurnit napadacu neku iz niceg
nama nema ko iz sredine gurnit napadacu neku iz niceg
I ja mislim da nam je bitnije riješiti veznjaka ali možda kontaju što i je da je nama vezna linija većinom ozljede,kartoni da ima dosta prostora za napredak itd .čak i ima logike Laslo i Jugović taman proigrali i ozljede pa dok se vrate u formu treba vremena ,Pilj isto ozljede pri kraju sezone ono kad bi uhvatili neki kontinuitet igara vjerojatno bi bolje izgledala vezna linija pa valjda je zbog toga napadač prioritet.
lacika zaper
jugovic
i da je trojac u najboljoj formi. to meni i dalje nije trojka koja ce vuc ekipu prema naslovu i drzat kontrolu posjeda u svakoj utakmici.
a 2/3 ovog trojca su cesto ozljedjivani igraci
jugovic je starto tek u 56% utakmica, lacika 44% utakmica ove polusezone
ne znam kak vi, al meni smeta da konstantno od slabijih protivnika imamo manji posjed i da gledam kak oni vode loptu
jugovic
i da je trojac u najboljoj formi. to meni i dalje nije trojka koja ce vuc ekipu prema naslovu i drzat kontrolu posjeda u svakoj utakmici.
a 2/3 ovog trojca su cesto ozljedjivani igraci
jugovic je starto tek u 56% utakmica, lacika 44% utakmica ove polusezone
ne znam kak vi, al meni smeta da konstantno od slabijih protivnika imamo manji posjed i da gledam kak oni vode loptu