zbog cega?
Transferi
Re: Transferi
Čitajući ove vaše komentare i usput razmišljajući na sličan način, postajem prilično siguran da se radi o Čopu ili Santiniju. Baš iz razloga skorašnjeg Eura, gdje smo s napadačkim dijelom u priličnom problemu, pa njih dvojica tu vide lijepu priliku za dokazati se izborniku i ugrabiti mjesto na ljeto. No, tko zna, možda sam na skroz krivom tragu.
- bijelo-plavi1988
- Reactions:
Po hintovima

ili Colak ili Cop.
Moj Osijek pun je sunca,
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
-
- Reactions:
Dajte nam nekog da izgura onog Petkovića iz reprezentacije. Lik sjedi na klupi dhk-a, a predstavlja neko božanstvo
Samo NK Osijek i Bijelo-plavi forum
Pjaca i Krovinivic su imena koja me izbijaju iz cipela
Ostalo ok
Ostalo ok
ma nije Čop. niti mi se sviđa milje oko njega. osim toga ugovor mu ističe na ljeto, a Miha je rekao kako smo kao spremni platiti i neke odštete. općenito priča od Mihe i ovi hintovi baš mi se ne poklapaju.
moguće Čolak, Nestorovski... svakako bi još jednog centralnog napadača jer me malo hvata nervoza da bi ovisili do kraja sezone isključivo i samo o Mierezu, lupaju ga kao u špaliru, a i dobiva redovno žute kartone za koje nije kriv, kao ovaj zadnji jučer kada ga je ova bedevija Dimitrov vukao i pao. ovaj vidio prekršaj Miereza za žuti. da ne povjeruješ.
kažemo kako su to sve prejaka imena da bi bili rezerva, pa ni ne moraju biti. mogu igrati i u paru poneku utakmicu. jel tako?
moguće Čolak, Nestorovski... svakako bi još jednog centralnog napadača jer me malo hvata nervoza da bi ovisili do kraja sezone isključivo i samo o Mierezu, lupaju ga kao u špaliru, a i dobiva redovno žute kartone za koje nije kriv, kao ovaj zadnji jučer kada ga je ova bedevija Dimitrov vukao i pao. ovaj vidio prekršaj Miereza za žuti. da ne povjeruješ.
kažemo kako su to sve prejaka imena da bi bili rezerva, pa ni ne moraju biti. mogu igrati i u paru poneku utakmicu. jel tako?
bez daljnjega, njih ni ne spominjem jer prvom sigurno neće otkazat posudbu da bi ga posudili nama, a drugi je već posuđen, a već sam ga zagovarao prije nekoliko tjedana baš pod pretpsotavkom da i dalje bude u tom wba i nerješen status.
- bijelo-plavi1988
- Reactions:
Pa ovo je najjaci hint, a od ovih nabrojanih to mogu biti samo Colak ili Cop.sympathizer wrote: ↑Thu Feb 04, 2021 10:35 pmHm, ovaj napadač je zvučno pojačanje, ali postoji ono nešto što bi nekima moglo smetati![]()
E sad, jesmo li za rezultat ili će vlastiti ego doći do izražaja?
Moj Osijek pun je sunca,
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Pa sad mi je palo nesto na pamet. Ćurković je rekao da Dinamo dovodi određenog napadaca koji je ime za HNL. Da nije ta cinjenica koja bi nas mogla zasmetati to da jedan od ovih koji izuvaju dolazi u DHK, ali Ce biti kod nas na posudbi dok ne prodaju Petkovica??
Tvoja me pjesma uči da još nisam izgubljen, da se još malo mučim pa ću biti nagrađen...