Tko treba biti novi trener Nk Osijek?
Re: Tko treba biti novi trener Nk Osijek?
možda pamić ..ako ništa drugo mogao bi neku zvjezdicu razbit 

Ma ljudi, hajduk pada sljedeći vikend.
tesko da bi Bjelica otisao iz kluba u kojem ima ugvor. nije on špaco da šmugne na prvi mig.
Mislim da bi Karacic bio ok.nadam se zapravo
Mislim da bi Karacic bio ok.nadam se zapravo
Nije nemoguće, ali onda ovaj šamar još više boli pa ćemo opet popit neku petardu od Slavena, Dinama...Ima već dosta da sam u topicu transferi napisao da bi najveće pojačanje bio pravi trener. Ova ekipa igrački uopće nije slaba u usporedbi s ostalim iz HNL-a, ali kad nam je sudbina poligon za izučavanje trenera tipa Žitnjaka, Štace...djmarac wrote:Ma ljudi, hajduk pada sljedeći vikend.
PAMIĆ.
jer izgleda čovjek kao da treba raditi ko izbacivač, a ne biti nogometni trener, i ne boji se udariti nekog i sam sebi postavlja ciljeve i tih ciljeva se ne boji.
ima stav kakav nisam do sad vidio nigdje, i misli svojom glavom.
ali mislim da je ovo posljednje najveći problem, jer onda ne može ali baba iz drinovaca svoju volju nametat.
jer izgleda čovjek kao da treba raditi ko izbacivač, a ne biti nogometni trener, i ne boji se udariti nekog i sam sebi postavlja ciljeve i tih ciljeva se ne boji.
ima stav kakav nisam do sad vidio nigdje, i misli svojom glavom.
ali mislim da je ovo posljednje najveći problem, jer onda ne može ali baba iz drinovaca svoju volju nametat.
da, aili Pamić ima ugovor u Karlovcu i zato je u istoj situaciji kao i Bjelica.Kempes wrote:ja sam točno siguran da nebi Bjelica napustio WAC ako ga tamo krene, jer je prepošten čovjek i ne želi zajebati ljude tamo, ako mu usfali trenerskog kruha, da se uvijek tamo vrati.
najbolje je rješenje Pamić, definitivno, bio je tu, a vrlina mu je i ljudskost, točno zna dozirati batinu i mrkvu. njegove riječi da će Osijek i osječane pamtiti kao gospodski grad i gospodske ljude....
![]()
![]()
Osijek je najljepši nogomet u zadnjih 10 godina igrao pod vodstvom Karačića, i to je jedini trener u zadnji 10 god koji je smijenjen a da nije zaslužio...
meni dovoljno...
meni dovoljno...
Potpuno se slažem!!!!!3vilP wrote:Osijek je najljepši nogomet u zadnjih 10 godina igrao pod vodstvom Karačića, i to je jedini trener u zadnji 10 god koji je smijenjen a da nije zaslužio...
meni dovoljno...
Dobio je bio otkaz zbog loših rezultata i pada forme, a neki treneri su ostajali unatoč puno lošijim rezultatima...