Jel nemas ti maxtv to go?
razno
Re: razno
Sve napisano takodjer prosao i jednako razmisljamo po tom pitanju. Ako ovi sjebu odlazim drugima no kontam kako ce od sljedece godine objediniti sve dane LP.nemesis wrote: ↑Thu Nov 26, 2020 6:18 pmnema cijene maxtv arena paket za mene,kad sjednes i upalis tekmu u hd-u ,slika ne moze biti bolja (ako imas arene u hd-u i kvalitetan tv) ,ništa ne šteka,milina .
a za izbivanja od kuce imas maxtv to go
cim hrvatski telekom (arene) izgube koncesiju na hnl ,raskidam ugovor s njima i uzimam od operatera koji ce prenosit hnl ...prije sam se j... sa tim streamovima,pa zasteka bas kad je gol,prilika.
popizdim,nemam vise zivaca za to![]()
- DiskoVrucica
- Reactions:
Iskon takodjer ima u ponudi Arena kanale
Ako ima ht nešto drugo osim žica iz 70-ih godina prošlog stoljeca onda moš imati HDnemesis wrote: ↑Thu Nov 26, 2020 6:18 pmnema cijene maxtv arena paket za mene,kad sjednes i upalis tekmu u hd-u ,slika ne moze biti bolja (ako imas arene u hd-u i kvalitetan tv) ,ništa ne šteka,milina .
cim hrvatski telekom (arene) izgube koncesiju na hnl ,raskidam ugovor s njima i uzimam od operatera koji ce prenosit hnl ...prije sam se j... sa tim streamovima,pa zasteka bas kad je gol,prilika.

Dok ht u Tenju provuće optiku Osijek će već imati 40 trofeja...
Meni odlicna veza preko zice,download 50+ , upload 10+ ... ping 15 ...svi hd kanali rade savrseno,nista ne stekaŠime wrote: ↑Thu Nov 26, 2020 7:23 pmAko ima ht nešto drugo osim žica iz 70-ih godina prošlog stoljeca onda moš imati HDnemesis wrote: ↑Thu Nov 26, 2020 6:18 pmnema cijene maxtv arena paket za mene,kad sjednes i upalis tekmu u hd-u ,slika ne moze biti bolja (ako imas arene u hd-u i kvalitetan tv) ,ništa ne šteka,milina .
![]()
Kod mene kao upalili HD kao na telefon lik kaže može, a ono sve zaštekalo i net i tv i sve...
![]()
Dok ht u Tenju provuće optiku Osijek će već imati 40 trofeja...
skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala