razno
razno
Kako ne bi spamao otvorio sam topic novi za raznorazne stvari.
Kohorta vas sutra poziva na druženje s igračima pa pogledajte najavu
http://www.sib.hr/Nogomet/stand-repreze ... teren.html
Kohorta vas sutra poziva na druženje s igračima pa pogledajte najavu
http://www.sib.hr/Nogomet/stand-repreze ... teren.html
Tri i po milje clanova prije 27 godina. Toliko sad ima posjetitelja u polusezoni
Re: razno
Jučer u Glasu mali članak, valjda da se ni ne vidi
... Izabrali zamjene za uhičene iz NS Osijek i sad su izabrali poštenjačine
Boru Ivkovića, drugog ne znam koji je...
Tako oni rade na čiščenju mafije iz HR nogometa... 

-
- Reactions:
jel mogućeŠime wrote:Jučer u Glasu mali članak, valjda da se ni ne vidi... Izabrali zamjene za uhičene iz NS Osijek i sad su izabrali poštenjačine
Boru Ivkovića, drugog ne znam koji je...
Tako oni rade na čiščenju mafije iz HR nogometa...

Sigurno s Novalićem morao potpisati onaj ugovor o roblju, a ne normalni ugovor s klubom!:lol:Osjecanin wrote:“Nedugo potom na pripreme u Hercegovinu stigli su igraci Osijeka, njima je tada bio predsjednik Antun Novalic, koji ce kasnije skoncati u zatvoru zbog kriminala”, prica nam Sašin otac Dragan Papac. “Igrali su pripremne utakmice i odmah su htjeli sa Sašom potpisati ugovor. Saša je sa njima autobusom otišao u Osijek, no isto me je vece nazvao i kazao mi kako su ga prevarili. Kada je trebao potpisati ugovor, shvatio je da u njemu ne stoji ono što je dogovoreno. Kazao sam mu da se spakuje, jer ako ga varaju odmah na pocetku, nece nikada biti pošteni prema njemu. Ujutro sam sjeo u u auto i vratio ga kuci.” Saša se vratio u Široki Brijeg u kojem je brzo postao mladi reprezentativac BiH i njen najbolji igrac
Šime wrote:Sigurno s Novalićem morao potpisati onaj ugovor o roblju, a ne normalni ugovor s klubom!:lol:Osjecanin wrote:“Nedugo potom na pripreme u Hercegovinu stigli su igraci Osijeka, njima je tada bio predsjednik Antun Novalic, koji ce kasnije skoncati u zatvoru zbog kriminala”, prica nam Sašin otac Dragan Papac. “Igrali su pripremne utakmice i odmah su htjeli sa Sašom potpisati ugovor. Saša je sa njima autobusom otišao u Osijek, no isto me je vece nazvao i kazao mi kako su ga prevarili. Kada je trebao potpisati ugovor, shvatio je da u njemu ne stoji ono što je dogovoreno. Kazao sam mu da se spakuje, jer ako ga varaju odmah na pocetku, nece nikada biti pošteni prema njemu. Ujutro sam sjeo u u auto i vratio ga kuci.” Saša se vratio u Široki Brijeg u kojem je brzo postao mladi reprezentativac BiH i njen najbolji igrac
a bio ti je dobar kad se krnjila janjetina i tuklo po vinu