Koliko sam vidio bio na klupiHarry_Mata_Harry wrote: ↑Sat Nov 07, 2020 10:17 pmPrati li netko malo više Seriu B? Što se događa s Mirkom?
Na stranu sada milijuni koje smo dobili za njega, ne mogu se oteti dojmu da je možda taj transfer bio realiziran u krivo vrijeme. Sumnjam da su novci od Marića preusmjereni u dovođenje Bjelice. Teško da tamo može dobiti dodatan razvoj jer je to Italija, tako da sve sugerira da smo samo htjeli zgrnut pare, ali ja bih tako volio da je taj čovjek dočekao Bjelka na klupi... Strašno.
Isto se odnosi i na Hajru da je bio malo drugačiji u glavi.
Mislim, i bez njih dvojice kidamo, ali...S njima... Ma ne smijem ni zamisliti.
bivši igrači NK Osijeka
Re: bivši igrači NK Osijeka
Prebolio je koronu, sad se vraca.
-
- Reactions:
Gledam jučer utakmicu reprezentacije u Turskoj, ulazi Čolak u igri, a ja si razmišljam bi li možda Mirko Marić bio tamo na mjestu Čolaka da je ostao u Osijeku. Ili da je možda otišao u neki drugi klub.
Bilo bi glupo i preuranjeno zaključiti da je promašio sa odlaskom u drugu talijansku ligu. Međutim, nekoliko utakmica se odigralo u Seriji B (ako se ne varam šest) i dvije utakmice kupa, a čini mi se da Mirko ima samo dva starta od početka (a i tu je bio zamijenjen), tri ulaska sa klupe po dvadesetak minuta, jednom nije niti ušao, a neke utakmice nije bio u kadru zbog korone. Evo zadnju utakmicu prije par dana ušao je u igru dvadesetak minuta. Da ne govorim da gol još nije zabio!
Opet kažem, glupo bi bilo već sada donositi neke zaključke. Siguran sam da ga je i izbivanje zbog korone udaljilo od prvog sastava. A i ne vjerujem da će ga talijani držati na klupi, ipak je to bio dosta visok transfer. Međutim, mišljenja sam da bi Mirko Marić bio jučer u reprezentaciji da je ostao u Osijeku. Ali, to nikada nećemo znati!
Bilo bi glupo i preuranjeno zaključiti da je promašio sa odlaskom u drugu talijansku ligu. Međutim, nekoliko utakmica se odigralo u Seriji B (ako se ne varam šest) i dvije utakmice kupa, a čini mi se da Mirko ima samo dva starta od početka (a i tu je bio zamijenjen), tri ulaska sa klupe po dvadesetak minuta, jednom nije niti ušao, a neke utakmice nije bio u kadru zbog korone. Evo zadnju utakmicu prije par dana ušao je u igru dvadesetak minuta. Da ne govorim da gol još nije zabio!
Opet kažem, glupo bi bilo već sada donositi neke zaključke. Siguran sam da ga je i izbivanje zbog korone udaljilo od prvog sastava. A i ne vjerujem da će ga talijani držati na klupi, ipak je to bio dosta visok transfer. Međutim, mišljenja sam da bi Mirko Marić bio jučer u reprezentaciji da je ostao u Osijeku. Ali, to nikada nećemo znati!
Isto je tako startao i u Osijeku. Valjda mu treba vremena za prilagodbu...SamoOsijek wrote: ↑Thu Nov 12, 2020 10:21 amGledam jučer utakmicu reprezentacije u Turskoj, ulazi Čolak u igri, a ja si razmišljam bi li možda Mirko Marić bio tamo na mjestu Čolaka da je ostao u Osijeku. Ili da je možda otišao u neki drugi klub.
Preminuo Ivan Maras bivši trener i skaut Osijeka
Šutalo upravo zabio za 4:0 U21
MIlović potpisao za Skenderovu Olimpiju.
Mirko Marić prvi gol u seriba B 

Nakon Marića, danas zabili i Joka i Mance za zasad 2:0 Puškaša