Kada gledam Primorca, kontam si da je manje-više svaki simpatizer Osijeka TAJ!frnja wrote:wlatz wrote: Tako je. Samo to nisu novci koji postoje na računu. To su novci koje treba nabaviti da bi se igraču platilo. Sada se neće morati nabavljati. Nije istina da se za 0 kn ne može platiti nekome novi ugovor? Nabroji par igrača koji bi nam bili pojačanje a željeli bi igrati za 0 kn? Evo, ne moraš par, daj mi samo jednoga.
JA SAM TAJ !!!
bivši igrači NK Osijeka
Re: bivši igrači NK Osijeka
Hat-trick Vojnovića u prvom poluvremenu protiv Milana.
vojnovic je igrac koji nama treba ali ga je ova uprava otjerala on zna igrat nogomet tj. kuzi igru mozda je malo ljen ali dokazuje da je bolji igrac od svih koji su sad u nk osijeku 

Evo mogu stavit tu vijest kad je riječ o sada već bivšem igraču Osijeka:
Smoje pozvan hitno u Hajduk:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/ ... fault.aspx
Uopće ne sumnjam da će potpisat za njih jer ionako nema nekih konkretnih ponuda.
Smoje pozvan hitno u Hajduk:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/ ... fault.aspx
Uopće ne sumnjam da će potpisat za njih jer ionako nema nekih konkretnih ponuda.
Milan Pavličić zabio u prijateljskoj protiv Osijeka.
smoje potpisuje za hajduk...
kontam da ćemo ga baš lijepo dočekati u subotu

samo da nama ne pokaže srednjakamalta wrote:smoje potpisuje za hajduk...

ne bi bilo prvi putazoki wrote:samo da nama ne pokaže srednjakamalta wrote:smoje potpisuje za hajduk...
kontam da ćemo ga baš lijepo dočekati u subotu![]()

Mislim da mu se nema šta zamjeriti. Čovjek ide u ambiciozniju sredinu, ovdje bi se osječao kao srednjoškolac koji padne razred par puta, pa svaki dan vidi samo pet godina mlađe.malta wrote:ne bi bilo prvi putazoki wrote:samo da nama ne pokaže srednjakamalta wrote:smoje potpisuje za hajduk...
kontam da ćemo ga baš lijepo dočekati u subotu![]()
Da je mogao izabrati drugi klub iz druge države, mogao je, i to je greška. Ali sami odlazak iz Osijeka mu je pun pogodak.
treba smoju pozdravit igrao je sa srcem za klub i pokazati upravi da je zajebala stvar