A ako nije?Kempes wrote: ↑Sat Jan 16, 2021 10:27 amtako je. prvo je točno, a i neka mali Mekić bude na "radaru" nije da nam treba još jedan lijevi bek, Talys treba dobit po ušima i to jakoo, držati ga na ledu i sada ga staviti u neki jači dril i u B ekipu neko vrijeme. ako mu je ovo prvi veći prijestup ne treba dramatizirati previše.bijelo-plavi1988 wrote: ↑Sat Jan 16, 2021 10:20 amI Milos moze igrati lijevog beka kao i Loncar, a nadam se da Talys nije zauvijek odstranjen iz momcadi nego samo par dana.
Igrači
Re: Igrači
On je iznad svih i svakoga! NKOS!
- bijelo-plavi1988
- Reactions:
A ako vise ne racunaju na Talysa onda treba lijevi bek 

Moj Osijek pun je sunca,
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
e jebiga... to je onda ona spika da vi uvijek znate nešto višeegoskop wrote: ↑Sat Jan 16, 2021 10:30 amA ako nije?Kempes wrote: ↑Sat Jan 16, 2021 10:27 amtako je. prvo je točno, a i neka mali Mekić bude na "radaru" nije da nam treba još jedan lijevi bek, Talys treba dobit po ušima i to jakoo, držati ga na ledu i sada ga staviti u neki jači dril i u B ekipu neko vrijeme. ako mu je ovo prvi veći prijestup ne treba dramatizirati previše.bijelo-plavi1988 wrote: ↑Sat Jan 16, 2021 10:20 am
I Milos moze igrati lijevog beka kao i Loncar, a nadam se da Talys nije zauvijek odstranjen iz momcadi nego samo par dana.

aa čuj, šta ja znam... imamo sličan primjer koji je imao više prestupa, ali ok, tada nije bilo Bjelice

pa ako Miloš može igrati obje pozicije, a na hajlajcima vidimo da može... jbg. osim ako nas baš posere da i Silva i Jurčević budu out neku tekmu... ma mislim, neka dovedu još jednog lijevog beka neam niš protivbijelo-plavi1988 wrote: ↑Sat Jan 16, 2021 10:34 amA ako vise ne racunaju na Talysa onda treba lijevi bek![]()

Miloš je prije svega desni bek...ostalo može pokriti, ali nije to to
On je iznad svih i svakoga! NKOS!
Quod licet Iovis, non licet bovis.
Nismo mi socijalna ustanova za preodgoj neodgojenih debila. Peri su se prijestupi tolerirali jer od njega imamo koristi i na njemu možemo zaraditi. Šta ćemo zaraditi na Talysu s 5,6 kila viška koji ne igra? Ništa. Proterat ga nek ide igrat za Ribar iz Kopačeva
Osijek, Bog i mi nepobijedivi!
pa, okee... nije da ja odlučujem. eto što mu već nisu ponudili raskid i čiste papire? a nije ga ni potjerao s priprema.Luka1995 wrote: ↑Sat Jan 16, 2021 10:53 amQuod licet Iovis, non licet bovis.
Nismo mi socijalna ustanova za preodgoj neodgojenih debila. Peri su se prijestupi tolerirali jer od njega imamo koristi i na njemu možemo zaraditi. Šta ćemo zaraditi na Talysu s 5,6 kila viška koji ne igra? Ništa. Proterat ga nek ide igrat za Ribar iz Kopačeva
- JohnnyCash82
- Reactions:
Nista cudno. Pa Brazilci su oduvijek poznati kao igraci s pomanjkanjem discipline. Talys se gadno zajebao, jer je dobio novi ugovor i daleko je od dokazanog igraca.Luka1995 wrote: ↑Sat Jan 16, 2021 10:53 amQuod licet Iovis, non licet bovis.
A sto se Pere tice.... Taj je zalutao iz nekih romanticarskih vremena nogometa. Best, Gazza, Sliskovic, Tony Adams, a bome i velika vecina nasih prvotimaca iz one nezaboravne jeseni

NK Osijek ... It may sound like a vodka bottle that drinks you during an evening stroll in Eastern Europe... PSV-OSIJEK 0:1, OSIJEK-PSV 1:0
Greetings from Gradski Vrt Penitentiary
Greetings from Gradski Vrt Penitentiary

Prestanite srat ni neznate sta je bilo vec bi covjeka izbacivali iz kluba...tako serete i za grezdu tako je bilo i za bockaja ja neznam za koji klub vi navijate
Saljemo krivu poruku nasoj mladezi da nisu svi isti...Luka1995 wrote: ↑Sat Jan 16, 2021 10:53 amQuod licet Iovis, non licet bovis.
S obzirom da se ovo sad proculo, mislim da bi bilo najbolje da klub objasni sto se dogodilo jer ove djelomicne informacije samo mogu narusiti image kluba
ria ria hungaria.