Igrači
Re: Igrači
I ja mislim da on gleda Žapera stavit više prema gore jer je par puta rekao da dovodi zadnjeg veznog.
Ove naše rasprave su samo slatke brige i nažalost rijetko će se poklopit da se može složit udarnih 11, puno je tu ozljeda, kartona, možda i corone.
Meni su odlični i Ndokit i Mierez, Laslo očito zna više nego što pokazuje. Bohar po prikazanom, cijeni i plaći sigurno upada u 11.
Lijepo je da uopće o ovome razmišljamo par sati nakon poraza od Basela ali baš to je znak da ima budućnosti. Sasvim drugo raspoloženje nego nakon CsK i Austrije, pa i Rangersa.
Dinamo smo razbili drugo pol i legli, Basel razbili drugo pol i legli. To su ekipe koje redovno igraju grupe.
Ove naše rasprave su samo slatke brige i nažalost rijetko će se poklopit da se može složit udarnih 11, puno je tu ozljeda, kartona, možda i corone.
Meni su odlični i Ndokit i Mierez, Laslo očito zna više nego što pokazuje. Bohar po prikazanom, cijeni i plaći sigurno upada u 11.
Lijepo je da uopće o ovome razmišljamo par sati nakon poraza od Basela ali baš to je znak da ima budućnosti. Sasvim drugo raspoloženje nego nakon CsK i Austrije, pa i Rangersa.
Dinamo smo razbili drugo pol i legli, Basel razbili drugo pol i legli. To su ekipe koje redovno igraju grupe.
Po meni su dvije pozicije ključne, Stoper umjesto Mileta kapetana. Jučer su kapetanski odigrali Silva i Jugović recimo. I zadnji vezni. E sad da li bi Mile bio dobar na toj poziciji? možda. Al stoper za malo jače utakmice nam treba pod hitno. 

Kara je taj, zati je doveden
inače, nisam imao previše vremena pa sam pogledao samo jednu utakmicu albacetea protiv levantea od prije par sezona. reći ću samo da se nadam da sam odabrao krivu utakmicu

- JohnnyCash82
- Reactions:
Zašto, jel kikser?
NK Osijek ... It may sound like a vodka bottle that drinks you during an evening stroll in Eastern Europe... PSV-OSIJEK 0:1, OSIJEK-PSV 1:0
Greetings from Gradski Vrt Penitentiary

odigrali su 2:2 i bio je krivac za prvi gol, a kod drugog su svi kiksali, 2-3 igrača zjakalo. imao je jednu šansu nakon prekida, ali u biti jako malo se moglo vidjeti iz te utakmice, osim što je stvarno taj jedan gol zabio "njegov igrač". ali to je samo jedna utakmica koju sam našao i kontam pogledao do 65. minute. jako malo je igrao s loptom da bi mogao reći više.
zapravo ta u kojoj je kiksao je i zabio gol, al kontam da to nije primera nego neka prijateljska:
pred kraj pol je zabio gol, otpadak nakon prekida.
ali taj prvi gol:
vidite kako mu igrač protrčava iza leđa a on zjaka. kažem, to je ipak samo jedna utakmica i baš sam naišao na taj detalj. a čini se da je i prijateljska jer nema nigdje ništa od segunde.
- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Bjeličin Osijek za sezonu 2020/2021
(Igrači koji su u užem kadru prve momcadi):
Vratari: Ivušić, Ježina
Stoperi: Majstorović, Gutieri, Caro, Lončar
Lijevi bekovi: Jurčević, Talys
Desni bekovi: Silva, (?)
Zadnji vezni: Žaper, *pojacanje*
Ofanzivni vezni: Jugović, Kleinheisler, Pilj
Lijeva krila: Bohar, Grezda
Desna krila: Bočkaj, Ndockyt
Napad: Mierez, Erceg, Beljo
Prodaja/otpis: Špoljarić, Škorić, Lopa, Grgić
Tocno tim redom po važnosti igrača i redom za prodaju/"odstrijel"...
Ovdje veliki problem ostaje tko Ce mijenjati Igora Silvu... Po meni bi uz veznjaka bilo pametno dovesti jos jednog desnog beka...Ako me, Grgic neka ostane kao back-up
Ovdje veliki problem ostaje tko Ce mijenjati Igora Silvu... Po meni bi uz veznjaka bilo pametno dovesti jos jednog desnog beka...Ako me, Grgic neka ostane kao back-up
Tvoja me pjesma uči da još nisam izgubljen, da se još malo mučim pa ću biti nagrađen...

loncar je imao par korektnih utakmica na desnom beku
Silvu ne moze nitko mijenjat... Koga god dovedu bit ce osudjen na klupu... Realno Grgic i Loncar mogu biti backupovi za onih par utakmica kad se Silva odmara... Jedino ako ga se planira prodati ili ne daj boze ako se ozljedi...Harry_Mata_Harry wrote: ↑Fri Sep 18, 2020 2:41 pmBjeličin Osijek za sezonu 2020/2021
- JohnnyCash82
- Reactions:
Grgić je jedno vrijeme bio vrlo dobar desni bek. Čak mu se smiješio i lijep transfer. A onda se ozlijedio.
NK Osijek ... It may sound like a vodka bottle that drinks you during an evening stroll in Eastern Europe... PSV-OSIJEK 0:1, OSIJEK-PSV 1:0