Zoran Zekić
Re: Zoran Zekić
Imali smo raspravu na tu temu o vrijeđanju. Bio sam na zadnjoj tekmi protiv splita i nije bilo vrijeđanja, pogotovo na ovim zadnjima kad sve čuješ. Ali slažem se s dijelom da svi sve komentiraju i znaju, a ne bi dupetom mrdnuli.
A bilo je i vrijeđanja i svega na tekmama, čuo sam i ja...
Dobra pressica, pozvao ljude na tribine, ako ovo nebude pravi poziv, onda ne znam šta će biti...
Ako nas se u petak neskupi 10 tisuca najmanje i pokazemo da smo jaci od svega toga, mozda i zasluzujemo stecaj i drugu ligu?
Dobra pressica, pozvao ljude na tribine, ako ovo nebude pravi poziv, onda ne znam šta će biti...
Ako nas se u petak neskupi 10 tisuca najmanje i pokazemo da smo jaci od svega toga, mozda i zasluzujemo stecaj i drugu ligu?

"Moj Osijek pun je sunca, uz Dravu miran i tih, za mene ostat' će uvijek najljepša pjesma i stih!"
jopa332 wrote:A bilo je i vrijeđanja i svega na tekmama, čuo sam i ja...
10 tisuća nismo mogli skupit ni kad nam je gorilo zadnje dvije sezone, a ulaz bespla. Ne ide to samo tako, dečki.
On je iznad svih i svakoga! NKOS!
U petak je 2.000 ljudi uspjeh 

Treba li nam zbog 2.000 ljudi onda uopce prvoligaš i toliko zivcranje?gunners wrote:U petak je 2.000 ljudi uspjeh

Bolje da te sve silne novce usmjere u obnove škola, vrtića i sl., ako NK Osijek zanima samo 2.000 ljudi...
"Moj Osijek pun je sunca, uz Dravu miran i tih, za mene ostat' će uvijek najljepša pjesma i stih!"
jopa332 wrote:Treba li nam zbog 2.000 ljudi onda uopce prvoligaš i toliko zivcranje?gunners wrote:U petak je 2.000 ljudi uspjeh![]()
Bolje da te sve silne novce usmjere u obnove škola, vrtića i sl., ako NK Osijek zanima samo 2.000 ljudi...
Ljude ne zanima ovakav Osijek. Logično. Treća sezona, sve gore i gore, ništa se nije naučilo nakon one prve loše, pardon užasne. Fanaticima to nije problem, ali takvih nema puno. Ima u gradu puno ljudi koji vole klub, ali ne ovakav, već zdravi klub. Ljudima je više puna kapa laži i obećanja. Zato nema više toliko ljudi. Odnosno jedan od razloga.

Ma ljudima je općenito pun kurac svega od osobnih problema ,posao, financije, egzistencija na svim nivoima i onda još sad da razbijaju glavu sa NK Osijekom mislim na one "obične" navijače vlada apatija i sve u stilu to su lopovi ,ne možeš tu ništa tko im jebe ma.... i sl.
Po meni najteže je ljude zainteresirat za ovaj problem a kamoli da nešto poduzmu, lakše je srati u birtiji uz pivo.
Po meni najteže je ljude zainteresirat za ovaj problem a kamoli da nešto poduzmu, lakše je srati u birtiji uz pivo.
Ako je tako, a vjerujem da je, jer i ja tako mislim, postavlja se logično rješenje,egoskop wrote:jopa332 wrote:Treba li nam zbog 2.000 ljudi onda uopce prvoligaš i toliko zivcranje?gunners wrote:U petak je 2.000 ljudi uspjeh![]()
Ljude ne zanima ovakav Osijek. Logično. Treća sezona, sve gore i gore, ništa se nije naučilo nakon one prve loše, pardon užasne. Fanaticima to nije problem, ali takvih nema puno. Ima u gradu puno ljudi koji vole klub, ali ne ovakav, već zdravi klub. Ljudima je više puna kapa laži i obećanja. Zato nema više toliko ljudi. Odnosno jedan od razloga.
stečaj i krenit iz početka s "pravim i čistim" ljudima, ne?

Ovakav Maglica kao igrač bi zabio više golova kod nas nego u Hajduku, ali s ljudske strane ga ne želim vidit u Osijeku zbog onog načina na koji je otišao iz kluba.Osjecanin wrote:Zekić bi Maglicu na posudbu...![]()
![]()
![]()