Igrači koje bi željeli gledati u NK Osijek
Igrači koje bi željeli gledati u NK Osijek
Topic za zelje i pozdrave!
Re: Igrači koje bi željeli gledati u NK Osijek
Marko Futacs. On i Ejupi bi kontam si dobro funkcionirali...
A i da malo onoj gamadi vadimo mast
A i da malo onoj gamadi vadimo mast

Osijek, Bog i mi nepobijedivi!
Mirko Marić, Filip Ozobić, Dino Mikanović, Jakov Filipović, Jakov Puljić, Dario Vujičević i Antonio Milić. Onako iz prve iz glave.....
Sjetio sam se još, Matej Jelić, Igor Bubnjić, Ante Budimir, Elvis Kokalović, Mislav Oršić.....
Sjetio sam se još, Matej Jelić, Igor Bubnjić, Ante Budimir, Elvis Kokalović, Mislav Oršić.....
On je iznad svih i svakoga! NKOS!
Tipfeler, mislio je na Dinu Špehara!
Kupujem dresove (stare i nove) i šalove NK Osijek!
pešić iz splita,heber iz belupa
skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
Mikanović je zvijer ,pojačanje i nije on jedini otišao kao pička mnogi su odlazili kad bi ga mogli dovesti bilo bi predobro.
E sad kad ste ga sa ovom temom zbrljali pa neznam gdje napisati pod transfere ili ovdje a ne vidim onu ispod tribine ,ovako neznam tko ali Bugar,vezni,zna zabiti koji gol navodno nas zanima ,ja što sam pogledao neki su Levskom e sad....
E sad kad ste ga sa ovom temom zbrljali pa neznam gdje napisati pod transfere ili ovdje a ne vidim onu ispod tribine ,ovako neznam tko ali Bugar,vezni,zna zabiti koji gol navodno nas zanima ,ja što sam pogledao neki su Levskom e sad....
- JohnnyCash82
- Reactions:
Nikola Vlasic. Navodno je vec sve dogovoreno. Dobro ce nam doci u Osijeku 2 ako mislimo igrat drugu ligu.
NK Osijek ... It may sound like a vodka bottle that drinks you during an evening stroll in Eastern Europe... PSV-OSIJEK 0:1, OSIJEK-PSV 1:0
Greetings from Gradski Vrt Penitentiary
Greetings from Gradski Vrt Penitentiary

JohnnyCash82 wrote: ↑Thu May 04, 2017 8:12 pmNikola Vlasic. Navodno je vec sve dogovoreno. Dobro ce nam doci u Osijeku 2 ako mislimo igrat drugu ligu.

Samo hrabro i čvrsto!