Tribina Istok - Podcast
Re: Tribina Istok - Podcast
Pozdrav Mati, tko je Mate?
fora. odličan gost!
pitanje ako mu se kolega toliko ljuti oko nedosudjenog kazneng udarca zasto nije spomenuo nedosudjeni kazneni udarac u 4.toj minuti na mierezu? jedan mu podmente nogu a drugi ga gurne sa ledja zapravo nitko nije nista spomenuo pa ni u prijenosu,volio bi to vidjeti iz drugog kuta (tako rijecani kazu za kup utakmicu da je loncar dobio crveni karton na pocetku nista od onog ostalog ne bi bilo tako da nismo mi pokradeni u kupu nego su oni pokradeni)
Pozdrav za gosta, podcast im je odličan.
Da li je on i/ili ostali u zadnje vrijeme pogledao isječke s finala kupa '99 OS-CIB i što misli o toj utakmici?
Da li je on i/ili ostali u zadnje vrijeme pogledao isječke s finala kupa '99 OS-CIB i što misli o toj utakmici?
Mateo je danas pobjegao od q&a kad je vidio u kojem smjeru podcast ide... A i u samom podcastu nije puno komentirao o nama danas.... 

sad mi na youtubu izbacilo podcast dinamo,vec sam se ponadao da je analiza utakmice poslje dinama a ono od prije dinama...

tek sam sad uspio pogledat podcast ,odlični ste bili,dobra zajebancija
"eeee kad nas 300 ode u Zagreb"
slazem se sa @egoskop sto je reko za sranja oko sudackog poguranca,ma neka nama sumnjivih penala i ostalih situacija na našu stranu,i ovak i onak ce srat,sam neka seru ,a mi nek osvojimo naslov

"eeee kad nas 300 ode u Zagreb"

slazem se sa @egoskop sto je reko za sranja oko sudackog poguranca,ma neka nama sumnjivih penala i ostalih situacija na našu stranu,i ovak i onak ce srat,sam neka seru ,a mi nek osvojimo naslov

skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
Samo da oživim. Sutra snimamo s Mateom Pukšarom s HNTV-a, pa ako još imate nekakvih pitanja, pišite do sutra do 12 sati 

On je iznad svih i svakoga! NKOS!
- bijelo-plavi1988
- Reactions:
Pitanje o jos jednom njegovom kolegi.
Da li je Ljubicu otpalo jos malo kose nakon utakmice Osijek-Dinamo?
Da li je Ljubicu otpalo jos malo kose nakon utakmice Osijek-Dinamo?

Moj Osijek pun je sunca,
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
Mogli bi za jedan podcast pozvat i onog Mihovila Topica?