grad na dravi ili gradski vrt..rekli mi a ja zaboravio idu grbovi grada ,zupanije i kohorte te logo vodovoda jer je vodovod gradio stadion .. ovi betonski stupovi između tih cerada se isto farbaju a ovaj dio gore iznad idu reklame
grad na dravi ili gradski vrt..rekli mi a ja zaboravio idu grbovi grada ,zupanije i kohorte te logo vodovoda jer je vodovod gradio stadion .. ovi betonski stupovi između tih cerada se isto farbaju a ovaj dio gore iznad idu reklame
Vodovod gradio stadion? Gradnja ga je gradila.
Misle na Željka Hubera, direktora Vodovoda koji je godinama bio predsjednik NK Osijeka(čuvene 70-te) i najzaslužniji za gradnju stadiona a Voldovod je dao veliki doprinos u gradnji. Eto ti Tomo gosta za emisije o NK Osijeku. Ako je itko zaslužio da bude u emisiji onda je to Željko Huber stariji. Čovjek je disao NK Osijek a s njim se mogu snimiti sati i sati materijala vezani uz NK Osijek.
_________________ AJOOOOOO OSIJEK!!!!!
Last edited by Osjecanin on Wed Jul 28, 2010 1:03 pm, edited 1 time in total.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum