Gastronomski vodič grada Osijeka
Re: Gastronomski vodič grada Osijeka
Bolji od Strossmayera?
Kod Kaje najbolji Hamburger 13kn sa svime ni Kebab nije za bacit 

Pljeskavice ne računam pod pravi hamburger 

Bio u subotu. 22 kn hambi ako se ne varam. Za pojest nesto nakon cuge u tvrđi sasvim dobro. Bolje od trovača def.Harry_Mata_Harry wrote: ↑Fri Oct 13, 2017 8:20 pmK Topu, modificirana šema nekadašnjeg fast food restorana, malo je skuplje ali bolje, burger najbolji koji sam probao u gradu! Preporučam...
-
- Reactions:
Ma o čem pričamo momci?
Zna se ko ima najbolji burger a to je čika jozo trovač.
Nema slađega kad onak pijan ko letva dođeš i naručiš jedan sa svime, dok ti rukama stavlja sastojke legne ti ko budali šamar, hvališ ga što te naranio a onda iduće jutro ga proklinješ i tako
Zna se ko ima najbolji burger a to je čika jozo trovač.
Nema slađega kad onak pijan ko letva dođeš i naručiš jedan sa svime, dok ti rukama stavlja sastojke legne ti ko budali šamar, hvališ ga što te naranio a onda iduće jutro ga proklinješ i tako

ja mislim da se jozin hamburger ne može jest trijezan, jedan moj lega je pojeo jozin hambić bez cuganja prije i 3 dana mu nije bilo dobro
Osijek, Bog i mi nepobijedivi!
Kako uvijek prica zavrsi na jozi... 

Tuzno mi je da u Osijeku vise nema postenog hamburgera. Sad su primat uzeli hipsterski burgeri (naziv hamburger nije dovoljno kul) po 35kn, sto je ok, da kvaliteta opravdava cijenu, ali lega moj 100% juneca pljeskavica, coslow ili coleslow (nek se dogovore za kupus i mrkvu u jogurtu) salata/ica (zvuci skuplje) i mustardmayo (senf+majoneza) umak ne opravdavaju cijeli hype.
S obzirom na to, hamburgerom smatram ono sto kosta do 15kn i jednostavne je izrade. A zadnji takav, a bio je fantastican, sam pojeo prije cca 5 godina iz jedne kucice u tvrdi, neka dva decka su ih pravili, i kasnije ih nisam nikad vise nisam vidio.
S obzirom na to, hamburgerom smatram ono sto kosta do 15kn i jednostavne je izrade. A zadnji takav, a bio je fantastican, sam pojeo prije cca 5 godina iz jedne kucice u tvrdi, neka dva decka su ih pravili, i kasnije ih nisam nikad vise nisam vidio.
Bio je prije par godina u Topu, hamb za 12 kuna. I dalje mislim da je to najbolji hamburger u Osijeku ikad. Cheeseburger je bio 14.
Nisam još bio u najnovijoj reinkarnaciji k Topu, na prvu mi se cijena čini okej naspram ovih po 35+ kn. Netko probao?
Nisam još bio u najnovijoj reinkarnaciji k Topu, na prvu mi se cijena čini okej naspram ovih po 35+ kn. Netko probao?
Prvi top, ili drugi? Ovo je sada zapravo treci.
Inace u ponudi fast fooda u osijeku jos nisu prevaziđene gurmanska i pljekavica u umaku s koprom iz prvog topa.