Mentalitet ljudi koji žive u Osijeku
Re: Mentalitet ljudi koji žive u Osijeku
ona poveća grupa ljudi što je bila na jugu do 40.min.
to su bili studenti Odjela za kulturologiju, umjesto tjelesnog došli su na tekmu. E da su bar još ostali do kraja haha 

On je iznad svih i svakoga! NKOS!
[quote="Lufus"][/quote]
odlična fotka, tako mladi a već "mazohisti":)

odlična fotka, tako mladi a već "mazohisti":)

Ovakav?

Znam da je to nekakva "fešta" za gospodu, a ne obične navijače. Ali ovo nam je samo takva pljuska!

Ovo više govori o organizatorima te "svečanosti". Njima je važnije uznemiravanje lokalnog stanovništva od nekog nogometa ili ljubavi prema klubu. Nije slučajno da je to postavljeno baš na ovo mjesto - time žele pokazati kako je ovo "njihov" grad ili šta?Delmat wrote:
Ovakav?![]()
Znam da je to nekakva "fešta" za gospodu, a ne obične navijače. Ali ovo nam je samo takva pljuska!
Mislim da bi se i splitski klub trebao oglasiti i ograditi od ovakvih provokacija kako su se ogradili i od onog kalendara sa sisama i guzicama

neznam za vas ali ja sam isprovociran dođe mi da osmislim neku komando akciju da to skinem i taj predsjednik tog kluba navijača hajduka baš zajebava i provocira njemu treba zaljepit dvije ,tri odgojne ... 

mariox wrote:neznam za vas ali ja sam isprovociran dođe mi da osmislim neku komando akciju da to skinem i taj predsjednik tog kluba navijača hajduka baš zajebava i provocira njemu treba zaljepit dvije ,tri odgojne ...

skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
Užas! Čista provokacija!

Danas prolazio otamo, skoro sam se izrigao. Svrnio u HNK da pitam mogu li i ja objesiti banner! Kaže nije to banner to je transparent! Prepostavljam da su to dobili gratis, pa ispada da se reklamiraju o trošku poreznih obveznika GRADA OSIJEKA (JE.OTE NIJE OVO SPLIT) ! Ne mogu vjerovati kako su ljudi hladni na to!gunners wrote:Ovo više govori o organizatorima te "svečanosti". Njima je važnije uznemiravanje lokalnog stanovništva od nekog nogometa ili ljubavi prema klubu. Nije slučajno da je to postavljeno baš na ovo mjesto - time žele pokazati kako je ovo "njihov" grad ili šta?Delmat wrote:
Ovakav?![]()
Mislim da bi se i splitski klub trebao oglasiti i ograditi od ovakvih provokacija kako su se ogradili i od onog kalendara sa sisama i guzicama

Primamo prijedloge za idući kulturni događaj od strateškog interesa za Osijek:
https://www.facebook.com/HocuIJaReklamuNaHnkOsijek
Vaše prijedloge možete slati i direktno na mail: intendant@hnk-osijek.hr

https://www.facebook.com/HocuIJaReklamuNaHnkOsijek
Vaše prijedloge možete slati i direktno na mail: intendant@hnk-osijek.hr