Autogol "Osječke" pivovare
Re: Autogol "Osječke" pivovare
Kakva se to "slatka voda" prodaje na danima piva...
Crno je super. Al pod svijetlo su podvalili neko smeće.

Delmat wrote:Kakva se to "slatka voda" prodaje na danima piva...Crno je super. Al pod svijetlo su podvalili neko smeće.
sjecam se da je isto bilo i u Vukovaru prošle godine kad su postavili šator. Crno i crno limun su bili vrhunski... normalno je bilo nekako vodenasto nikakvo...tko će ga znati šta se konzumira na tim "feštama"
Jeben autogol su si zabili 

navodno su se "razišli putevi" Pivovare i Hajduka!
Jel...bas mi je falilo ovih godinu dana,ali bojkot se nastavljadonic91 wrote:navodno su se "razišli putevi" Pivovare i Hajduka!

Čudi me da još ta pivovara proizvodi pivo kakvi je debili vode čak su i godinu zajebali na etiketi ovog novog Osječkog piva na boci 1697 a na etiketi 1664 

To ni meni nije jasno, ne misle se valjda pozivati da su još Turci pravili pivo?mariox wrote:Čudi me da još ta pivovara proizvodi pivo kakvi je debili vode čak su i godinu zajebali na etiketi ovog novog Osječkog piva na boci 1697 a na etiketi 1664
Joj jeste smotani...
Prvi zapisi o proizvodnji piva datiraju još iz davne 1664. godine, kada je izvjesni gospodin Bauer izučio zanat u Njemačkoj.
Ali to je nemoguće, Turci su bili tu do 1687.Delmat wrote:Joj jeste smotani...
Prvi zapisi o proizvodnji piva datiraju još iz davne 1664. godine, kada je izvjesni gospodin Bauer izučio zanat u Njemačkoj.

Pitao sam našeg osječkog tur vodiča 
I da te 1664 iako jesmo bili "pod turcima" ali je zabilježena prvi zapis o prodaji/proizvodnji piva, 1697 je prvi puta plaćen porez na proizvodnju piva, samim time 97 se uzima kao službena.

I da te 1664 iako jesmo bili "pod turcima" ali je zabilježena prvi zapis o prodaji/proizvodnji piva, 1697 je prvi puta plaćen porez na proizvodnju piva, samim time 97 se uzima kao službena.