Od svake litre 1kn Hajduku.klokan wrote: Od svake boce 1 kn ide Hajduku, i to samo za to hajdučko pivo, ne za osječko. Znači 1 kn po boci hajdučkog piva, ostalo ostaje ovdje.
Autogol "Osječke" pivovare
Re: Autogol "Osječke" pivovare
Premješten topic 

Re: HNL
Pa ne baš. Kupovinom im financiramo "marketing", distribuciju piva i što sve ne. Od svake litre osječkog moraju uzeti jedan dio da se mogu proširiti tamo. Tako da da, financiramo ih.klokan wrote:
Kratko i jasno - uzimamo im lovu.
Inače... ne sjećam se kad sam zadnji put popio osječko vani. u 80% kafića nema oskara. Pijem ga čiku. Vani ugl popijem zlatni pan jer mi je super. Amstel mi je isto super ALI se proizvodi u Srbiji...
Last edited by Delmat on Mon Apr 14, 2014 11:50 am, edited 1 time in total.
Zato smo to sto jesmo,pičke podaničke,Slavonci i Baranjci. Fujjjj!!! Odvratno!!! Jebem ja poslovni potez,dao Bog da propali,jedino mi žao radnika koji nisu ni krivi ni dužni,a sve zbog svoje nesposobne uprave. Sramota velika!!! Kraećem u žestoku antipropagandu Osječkog piva,koje sam sa zadovoljstvom tamanio do sada,koje sam svuda tražio,propagirao kod svih poznatih,a sve da se pomogne Osijeku i NK Osijeku pogotovo. U moju kuću ,niti u kuću meni najbliže 4 obitelji obitelji to više neće ući,a svi smo odreda pivopije. Bacam sve njihove boce u pizdu materinu,neka se gone smeću tovarskom.
Nadam se da ce velika većina Vas isto napraviti. Neka se širi glas da Osječko više ne pijemo. A Palace...imaju par dana vremena da podebljaju hajkoš mali,a ako ne onda ću po špriceru...litra-litra
Užasno sam razočaran....
Nadam se da ce velika većina Vas isto napraviti. Neka se širi glas da Osječko više ne pijemo. A Palace...imaju par dana vremena da podebljaju hajkoš mali,a ako ne onda ću po špriceru...litra-litra
Užasno sam razočaran....
Čitam komentare i ono svi su nešto tipa, "pa šta 1kn njima, ostalo nama"
Dajte budite ozbiljni...

neznam... meni se čini da će oni ovim potezom više dobiti nego izgubiti..
Sutra ili prekosutra se vodstvo Pivovare bajavilo na sastanak u NK Osijek pa ćemo vidjeti.
Osobno sam prenio stav da naš klub mora dobiti više inače su si zabili autogol samo takav.
S poslovne strane ovo je vrh potez, možda i najbolji potez osječke pivovare u zadnje vrijeme, ali s one druge emotivne strane...
Osobno sam prenio stav da naš klub mora dobiti više inače su si zabili autogol samo takav.
S poslovne strane ovo je vrh potez, možda i najbolji potez osječke pivovare u zadnje vrijeme, ali s one druge emotivne strane...
pritisak čini čuda 
Osječko pivo
4 minutes ago
Dragi naši potrošači.Žao nam je što niste još uvijek upućeni o budućoj suradnji NK OSIJEKA, KOHORTE I GRADA OSIJEKA. Nema mjesta panici, nego veselju. Više o svemu sutra na press konferenciji. Trač je zanimljiv, al pivo je super! Uživajte uz Osječko pivo!

Osječko pivo
4 minutes ago
Dragi naši potrošači.Žao nam je što niste još uvijek upućeni o budućoj suradnji NK OSIJEKA, KOHORTE I GRADA OSIJEKA. Nema mjesta panici, nego veselju. Više o svemu sutra na press konferenciji. Trač je zanimljiv, al pivo je super! Uživajte uz Osječko pivo!
Šteta što se mora napraviti "sranje" i pritisak da bi oni reagirali. Zašto im prvo taka akcija nije bila s NKOS. Klasično držanje fige iza leđa. Sada im vjerovatno suradnja s NKOS ispada kao gašenje požara (nužno zlo)