Grad i Županija
Re: Grad i Županija
Ali u grad Osijek neide Čepin ni Livana dok Klisa ide što je nelogično spojeni su sa gradom sad je mislim i Čepinski vodovod pripojen gradskom Itd.ali to je ona naša priča o općinama uhljebima itd. po meni bi trebali imati status gradskog naselja što je još oko 20000 stanovnik više.
http://www.glas-slavonije.hr/448240/3/N ... -dvotracno
Zanimljivo, ovako na prvu. Mislim da bi to bilo ok.Podsjetimo, naposljetku, kako je u svakom slučaju i dalje u planu modernizacija cijele Strossmayerove ulice. Za sada dobro kotira ideja prema kojoj bi se tramvajska pruga premjestila u prvi i četvrti kolnički trak, što potom ostavlja dovoljno prostora za bicklističku i pješačku stazu. Također, ima nade i za njezino ozelenjavanje po uzoru na Europsku aveniju.
Cirkus
Usporilo bi promet ajme
Usporilo bi promet ajme
Budući da taj jako "pametan" prijedlog dolazi iz stranke koja se već godinama uspjeva utrpati u mnoge vlasti, iako na izborima dobije najviše 2% glasova, imam dojam da su oni to bubnuli bez nekog razmišljanja, samo kako bi donekle opravdali svoje postojanje. Ludi je u pravu, to što oni predlažu bi poprilično usporilo promet, a mislim da nam to nije potrebno. Slažem se da Štrosiku treba obnoviti, ali ako će se to već raditi i ako će se već morati raskopati jedna od najvažnijih prometnica u gradu, onda to odmah treba napraviti temeljito, a ne se opet zadovoljavati s polurješenjima i improvizacijama.
Današnji ispraćaj Kiće s trga

Dosta ih je bilo onako u prolazu. Zadrže se 5 minuta i nastave dalje tako da je teško dobiti dojam, ali svakako je bilo dosta ljudi.
Pa kad je kolona došla do pješačkog mosta kraj je bio iza hotela Osijek...
- bushwacker
- Reactions:
Meni je i lijepo što je bilo svih generacija,od onih koji ga se sjećaju još iz Dinamita do ovih novih koji ga se sjećaju samo po tamburaškoj glazbi.
Stvarno je bio velikan Hrvatske a posebno Slavonske glazbe i zaslužio je da ga se ovako isprati.
"I kad umrem pjevat će Slavonija...."
Kad svijetla gasnu, i mjesec se pojavi mlad,
na obali Drave umoran odmara grad!
na obali Drave umoran odmara grad!
https://www.osijekexpress.com/2020/11/2 ... elilo-192/
Evo konačno
A šta mi ovdje pričamo već godinama
Evo konačno

A šta mi ovdje pričamo već godinama