Igrači
Re: Igrači
Kako ćemo imati kad naš stručnjak u 2 godine nije promovirao niti jednog mladog igrača
Pa nije lud da gura golobrade mladice u prvu ekipu dok imamo igru i rezultat sa trenutnim prvotimcima...
A inače su mlade Osijekove ekipe najbolje u državi, pola reprezentacija U-19, U-17 i U-15 su popunjene igračima Osijeka koji haraju državnim prvenstvom pa ih stručnjak već nekako upropasti.
Ali dobro, onda dobiju priliku u trećoj ligi i tu naprosto briljiraju.
I još uopće nemamo gužvu ni u prvoj ekipi, ni na klupi, sve sjede neki anonimci koji igraju za kikiriki, ali jebeš sve to kad imaš stručnjaka na klupi.
Neki od vas ste stvarno nevjerojatni. Razumijem da iz dna duše mrzite Zekića, ali s nekim izjavama ispadate stvarno glupi...
Ali dobro, onda dobiju priliku u trećoj ligi i tu naprosto briljiraju.
I još uopće nemamo gužvu ni u prvoj ekipi, ni na klupi, sve sjede neki anonimci koji igraju za kikiriki, ali jebeš sve to kad imaš stručnjaka na klupi.
Neki od vas ste stvarno nevjerojatni. Razumijem da iz dna duše mrzite Zekića, ali s nekim izjavama ispadate stvarno glupi...
Ne mrzimo, al vise volimo Osijek
Pa jbt ovo ovdje je kamilica sta mu pisu na fejsu. Nit sam ga osobno uvrijedio, nit ga mrzim kao osobu, nit kazem da ne zeli dobro, do neki dan uppce nisam bio da ode nego da se mjenja ali nakon Vk mislim da nema vise kemije i dase nevrijedi truditi za nekog tko igra na kontre.
Osijek kakav ja zelim ne igra na kontre protiv Cibalie. Tocka.
Osijek kakav ja zelim ne igra na kontre protiv Cibalie. Tocka.
E Tomavi, al nisi ti taj koji se iskeširao da bi imao Oijek kakav želiš

Pa sta me jebe skener? Nisam jebo tudju zenu nit cu ici i jacuzi