Možda nije dobio poziv jer je u samoizolacijimoa2 wrote: ↑Tue Oct 27, 2020 2:08 pmŽaper nije na Bišćanovoj listi za U21, dobio je predpoziv.bijelo-plavi1988 wrote: ↑Mon Oct 26, 2020 4:48 pmMozda zato sto igramo kup? A i zasto bi igrali prvenstvo bez dva reprezentativca Slovenije, plus mozda Mile, plus Zaper...
Prednost ispred njega su dobili:
Luka Ivanušec, Nikola Moro, Lovro Majer, Kristijan Bistrović, Darko Nejašmić, Ivan Lepinjica, Neven Đurasek
![]()
Igrači
Re: Igrači
On je iznad svih i svakoga! NKOS!
- DiskoVrucica
- Reactions:
Pa nije li to divno...moa2 wrote: ↑Tue Oct 27, 2020 2:08 pmŽaper nije na Bišćanovoj listi za U21, dobio je predpoziv.bijelo-plavi1988 wrote: ↑Mon Oct 26, 2020 4:48 pmMozda zato sto igramo kup? A i zasto bi igrali prvenstvo bez dva reprezentativca Slovenije, plus mozda Mile, plus Zaper...
Luka Ivanušec, Nikola Moro, Lovro Majer, Kristijan Bistrović, Darko Nejašmić, Ivan Lepinjica, Neven Đurasek
![]()
-
- Reactions:
Onda ne bi dobio ni pretpozivegoskop wrote: ↑Tue Oct 27, 2020 2:11 pmMožda nije dobio poziv jer je u samoizolacijimoa2 wrote: ↑Tue Oct 27, 2020 2:08 pmŽaper nije na Bišćanovoj listi za U21, dobio je predpoziv.bijelo-plavi1988 wrote: ↑Mon Oct 26, 2020 4:48 pmMozda zato sto igramo kup? A i zasto bi igrali prvenstvo bez dva reprezentativca Slovenije, plus mozda Mile, plus Zaper...
![]()
Ma ovo je pro forme.LegaLega031 wrote: ↑Tue Oct 27, 2020 2:12 pmOnda ne bi dobio ni pretpoziv
On je iznad svih i svakoga! NKOS!
- Centarhalf
- Reactions:
Sta se cudite koji k ??? Sve je to ocekivano. Cudi da je i Skoric dobio pretpoziv (iako ako cemo biti realni nije bas zasluzio svojim igrama na pocetku ove sezone)
Nejasmic i Djurasek
Apsolutno me boli kitosaur za "repku", idemo mi uzet naslov prvaka i posrat se svima u usta obilato!
Nejasmic i Djurasek

Apsolutno me boli kitosaur za "repku", idemo mi uzet naslov prvaka i posrat se svima u usta obilato!

EUROPOOO PAZI SE, OSJEČANI DOLAZEEEEE !!!

- bijelo-plavi1988
- Reactions:
Mislim da svakome clanu kluba mora doci na kucni prag i ispricati se, jer ovo nije dovoljno. Zasto bi stali samo na Udruzi?
Moj Osijek pun je sunca,
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
-
- Reactions:
Znaju li se rezultati testiranja?